Starity

Justin Bieber bekeményített: milliós pert indított két őt vádoló nő ellen

2020. június 26. 12:12   |   Szerző: Four

Korábban szexuális erőszakkal vádolták az énekest, de bizonyította, hogy nem tett ilyet.

hirdetés

Justin Bieber is azon sztárok közé tartozik, akiket az utóbbi időben szexuális erőszakkal vádoltak. A hírességet Twitteren gyanúsította meg két hölgy, akiket a People magazin cikkében Kadi és Danielle néven illettek. Mint kiderült, a két nőt 20 millió dollárra pereli Justin, rágalmazás vádjával.

Danielle szerint Bieber 2014 március 9-én, a Four Seasons Hotelben erőszakolta meg őt, ám később a sztár számlákkal is bizonyítani tudta, hogy a hotelnek csak az éttermében tartózkodott, ugyanis más helyen vett ki szobát.

Kadi szerint pedig 2015 május 5-én, hajnalban Justin a hotelszobájába hívta és megerőszakolta. Ezt Bieber és ügyvédei azzal cáfolták, hogy ebben az időpontban a Met-gála afterpartiján tartózkodott a sztár, amelyet rengeteg szemtanú is bizonyítani tud. 

Emellett hozzátették, Kadi is Bieber "szuperfanjai" közé tartozik, és többször twittelt már arról, hogy szeretne híres lenni, továbbá egyszer kiírta, hogy "Justin Bieber, olyan cuki vagy, imádlak! Fizetek azért, hogy megerőszakolj, oké?"

Bieber ügyvédei szerint a gyanúsítások tényszerűen lehetetlenek, illetve döntő bizonyítékokkal és tanúkkal cáfolhatóak. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

City FM (105) (@cityfm.kg) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek