Starity

Zoe Kravitz azt reméli, bölcsebb lett a házassággal

2020. június 27. 08:08   |   Szerző: Four

A színésznő karrierjéről és magánéletéről is beszélt legutóbbi interjújában.

hirdetés

Ahogy idősödik, Zoe Kravitz azt reméli, egyre bölcsebb lesz, főleg a házasságkötése után. A színésznő a Variety magazinnak adott interjút, amelyben kifejtette ezzel kapcsolatos gondolatait:

Házas vagyok, kevesebb rossz döntést hozok - legalábbis szeretném ezt hinni. Az élet egy folyamatos küzdelem, tehát természetesen van munka vele, amelyet el kell végezni. De mindig van egy lépés, amikor úgy érzed, "most felnőtt lettem".

A színésznő nem csak magánéletéről, hanem karrierjéről is beszélt, egészen pontosan új szerepéről:

Amikor bejelentették, hogy én leszek Macskanő, a telefonom elkezdett folyamatosan csörögni. Többet, mint a szülinapomon és az esküvőmön, vagy mint bármi egyéb alkalom kapcsán. Azonnal érezni kezdtem a nyomást. 

- nyilatkozta.

Zoenak azonban nem kellett volna aggódnia, hiszen Michelle Pfeiffer, aki korábban megkapta az ikonikus szerepet, biztosította afelől, hogy remek lesz:

hirdetés

A Golden Globe-on egy asztalnál ültünk, és korábban is találkoztam már vele David E. Kelley révén. Mindig annyira kedves volt. Épp csak megkaptam a szerepet, szóval nagyon ideges voltam mellette, de annyira aranyos volt. Adott egy nagy ölelést és azt mondta: nagyszerű leszel. Egyszerűen fantasztikus volt.

- mesélte Zoe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@galxzoe által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek