Starity

71 évesen is bombázó a világ egyik legismertebb divattervezője

2020. június 28. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

A főképp mesés esküvői ruháiról ismert designer tegnap ünnepelte 71. születésnapját.

hirdetés

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VERA WANG (@verawanggang) által megosztott bejegyzés,

Azok számára, akik kicsit is jártasak a divat világában, egészen biztosan nem kell bemutatni Vera Wanget, aki olyan, senki máséhoz nem fogható képzelőerővel bír, hogy egyszerűen már akkor tudja, mi lesz a következő divat, amikor még a korábbi trend éppen csak bimbózik. Kreálmányait számtalan ismert sztár viselte már – többek között olyan celebeknek tervezett esküvői ruhát, mint Jennifer Lopez, Mariah Carey, Victoria Beckham, Jennifer Garner vagy épp Avril Lavigne.

Munkássága mellett aktivista is – annak idején ő is azok közé tartozott, akik azért harcoltak, hogy az azonos neműek házasságot köthessenek. Mint köztudott, június az úgynevezett PRIDE hónap, ami épp az LGBTQ+ tagjairól szól, ugyanis 2005. június 26-a volt az a nap, amikor a Legfelsőbb Bíróság kimondta: az Amerikai Egyesült Államok mind az ötven tagállamában legálisan állhatnak oltár elé az azonos neműek. Ezt a napot ünnepelte az Instagramon Vera is, és egyúttal közzétett magáról néhány friss felvételt.

Egy történelmi nap az egyenlőség és a szeretet jegyében

– írta.

A képek tanúbizonysága szerint a divattervező 71 évesen is remek formában van, és jó néhány évet letagadhatna a korából. Hogy minek köszönheti fiatalságát, valószínűleg a helyes táplálkozásban, a rendszeres testmozgásban és abban keresendő, hogy korától függetlenül a mai napig aktív életmódot folytat, szívesen foglalja el magát munkával, noha akár nyugdíjba is vonulhatna. Márkája egyébként idén ünnepli megalakulásának 30. évfordulóját.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VERA WANG (@verawanggang) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek