Starity

8 együtt töltött év után szakított párjával Ryan Seacrest! Máris új nővel mutatkozik a nyilvánosság előtt

2020. június 30. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Az American Idol műsorvezetője nem sokáig vesztegette az idejét, és a szakítás után hamar becsajozott.

hirdetés

Ryan Seacrest kapcsolata Shayna Taylorral az elmúlt időszakban közel sem volt problémamentes – már háromszor szakítottak egymással. Úgy tűnik, ez a legutóbbi búcsú végleges volt, mellyel kapcsolatban így nyilatkozott a tévés sajtóképviselője:

Ryan és Shayna közös elhatározásból döntöttek úgy, hogy véget vetnek a köztük lévő romantikus kapcsolatnak. Továbbra is jó barátok maradnak, egymás legnagyobb támogatói, és mindig jó szívvel emlékeznek a közösen töltött időszakra.

A szakítást Seacrest egy mexikói kiruccanással igyekszik kiheverni, amire a barátait is magával vitte, mi több, az a nő is vele van, akinek jelen pillanatban csapja a szelet. A kettejükről készült első lesifotók már meg is jelentek a Daily Mailben.

A szakítás és az új kapcsolat híre egyébként alig két hónappal azután jött, hogy Ryan és Shayna az évfordulójukat ünnepelték. Seacrest akkori sorai már árulkodnak arról, hogy a levegőben van a végleges istenhozzád gondolata.

Szeretnék boldog évfordulót kívánni Shaynának. Ez a harmadik alkalom, hogy együtt járunk. Összejöttünk, szakítottunk, összejöttünk, szakítottunk. Ez a harmadik felvonás

– nyilatkozta akkor Kelly Ripának.

Ez egy nyolcéves kapcsolat, melynek során most harmadjára vagyunk együtt. Minden újbóli próbálkozást megünneplünk. Nézd, semmi sem tökéletes. Az ember addig próbálkozik, míg minden jól nem alakul.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek