Starity

Lili Reinhart elnézést kért azért, mert kipakolta melleit

2020. július 01. 19:07   |   Szerző: Four

Nemes cél érdekében posztolt magáról szexi fotót, nem érte el a kívánt hatást.

hirdetés

Lili Reinhartot ugyan nemes szándék vezérelte, mégis rosszul sült el az a kampány, amelyet Breonna Taylor érdekében folytatott. Taylor a Black Lives Matter mozgalom egyik arca lett, tekintve, hogy az afroamerikai lány egy rendőri túlkapás halálos áldozata lett, hiába volt ártatlan.

Reinhart, hogy felhívja az igazságszolgáltatás hibáira a figyelmet, egy topless fotót posztolt magáról, amely alá ezt írta:

Most, hogy a mellem már megragadta a figyelmeteket, Breonna Taylor gyilkosai még szabadon vannak. Követeljétek az igazságot. 

Lili kisvártatva eltávolította a fotó alól a feliratot, a szexi kép azonban fent maradt, sokak megbotránkozására. A kommentelők szerint ugyanis teljesen úgy tűnt, Lili nem Breonnára, hanem magára akarta felhívni a figyelmet akciójával. 

Később Lili eltávolította a teljes posztot és elnézést kért:

Mindig is megpróbáltam jó ügy érdekében használni a platformjaimat, és felszólalni olyan dolgok érdekében, amelyeket fontosnak tartok. Ugyanakkor azt is bevallom, amikor hibázom, és a feliratommal hibát követtem el. Egyáltalán nem volt célom, hogy megbántsak bárkit is, és őszintén sajnálom, ha valakit megsértettem.

- írta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Barbie

 

 via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek