Starity

A profi szépségápolás mindenkinek jár – neked is

2020. július 02. 17:05   |   

Jó fodrászt, manikűröst, sminkest, és alapjában véve hozzáértő szépségápolási szolgáltatást nyújtó szakembert nehéz találni. Sokszor érezhetjük úgy, hogy olyan, mintha tűt keresnénk a szénakazalban.

hirdetés

Az utánajárás különösen kimerítő lehet, ha régóta hajszoljuk már a számunkra megfelelőt, pozitív tapasztalásokban sem bővelkedünk és a Qjob.hu-t sem ismerjük.

Ahány ember, annyi kívánság

Megannyi szépségápolási szolgáltatás létezik, mégis nehéz helyzetben vagyunk, ha olyan szakembereket keresünk, akikben 100%-ig megbízhatunk, akikhez a későbbiekben visszatérhetünk, továbbá akiket jó szívvel ajánlanánk másoknak is. 

A szakma telített, szabadárazás van, ráadásul egyénenként eltérő igényekkel és elképzelésekkel rendelkezünk. Van, aki a referenciák alapján választ, másnak pedig az eljárások vagy inkább a költségek számítanak.

Hogyan találjuk jó szakembert? 

  • Kézenfekvő megoldás lehet, ha fellapozzuk a helyi szóróanyagokat és újságokat. Bár az ott szereplő hirdetésekben nem találhatjuk meg az összes fontos információt, ha felkeltették az érdeklődésünket, akkor a megadott elérhetőségeken tájékozódhatunk.

  • Szintén hasznos a közvetlen környezetünkben lévő fodrászszalonokba, manikűr- és sminkstúdiókba betérnünk. Így rögtön láthatjuk, milyen szakemberek kezei közé kerülnénk, és azonnali információkhoz juthatunk a szolgáltatások menetét illetően.

  • Megkérdezhetjük továbbá a családtagjainkat, ismerőseinket vagy barátainkat, hogy ők kiket ajánlanának. Biztosan lesz a számukra bevált fodrászok, manikűrösök és sminkesek között olyan, akikkel könnyen azonosulunk, és akikhez boldogan elmegyünk.

…de ha biztosra akarunk menni

A Qjobon gyakorlott szépségápolási szolgáltatásokat kínáló szakemberek regisztrálnak. Néhány kattintást követően itt pontos képet kaphatunk a munkásságukról és a díjszabásaikról. Megnézhetjük a mindenki számára látható értékeléseiket is, melyekből azonnal kiderül, hogy valóban profikkal van-e dolgunk.

A Qjobon bejegyzett fodrászoknál, manikűrösöknél és sminkeseknél alkalmi és rendszeres szépészeti kezelések is igénybe vehetők. Legyen szó fazonigazításról, körömpolírozásról vagy leheletnyi arcfestésről, felfogadhatjuk őket, ha keresztelőre, esküvőre vagy ballagásra készülünk. A céges partykról és a komoly üzleti tárgyalásokról már nem is beszélve.

Szereted minden percét kiélvezni a különböző szépészeti eljárásoknak? A Qjob oldalán te is gyorsan és pofonegyszerűen választhatsz a szakemberekből.

Ismerd meg rutinos fodrászainkat, körmöseinket és sminkeseinket!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek