Starity

Anne Hathaway szerint Christopher Nolan kitiltotta a forgatásról a székeket - így cáfolta a rendező

2020. július 02. 19:07   |   Szerző: Four

A színésznő Nolan két filmjében is szerepelt, érdekesek voltak a tapasztalatai.

hirdetés

Anne Hathaway a Variety "Actors on Actors" videójában beszélgetett Hugh Jackmannel a színészkedésről. (Ugyanilyen témában tavaly meglepően jól elcsevegett Robert Pattinson és Jennifer Lopez.)

Hathaway Christopher Nolanről is ejtett néhány szót, többek között kijelentette, a rendező szokása, hogy több dolgot is kitilt a forgatásairól, például a székeket és a telefonokat. Előbbit azért, mert "ha vannak székek, akkor az emberek ülnek, és ha ülnek, akkor nem dolgoznak". 

A megjegyzést meghallva Nolan képviselője erőteljesen cáfolta a színésznő állítását:

A rend kedvéért: az egyetlen dolog, amit kitiltott a forgatásról, az a telefonok használata (ez nem mindig sikerült) és a dohányzás (ebben nagy sikere volt). A székek, amelyekről Anne beszélt, a rendezői székek, amelyeket a képernyő mellé csoportosítanak - ezeket pedig hierarchia és nem fizikai szükségletek alapján szokták kirakni. Chris nem használja a sajátját, de sosem tiltott ki székeket a terepről. A stáb és a színészek akkor és oda ülnek, ahová csak szeretnének, amilyen gyakran csak szeretnének. 

Hathaway a 2014-es Csillagok között és a 2012-es A sötét lovag - Felemelkedés című filmben dolgozott együtt a rendezővel. 

A színésznő egyébként a székes sztori mellett rengeteg pozitívumot is mesélt Nolanről, elmondta például, hogy mindig időben, mindig az anyagi kereteken belül végez a filmjeivel. Illetve, hogy szerinte rendkívül ambiciózus, mély tartalommal készíti az produkciókat, igazán profin és érzelmesen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cinemagazin (@cinemagazin) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek