Starity

Bob Morley egykori barátnője, Arryn Zech bántalmazással vádolta a színészt

2020. július 07. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Bob Morley, A visszatérők című sorozat sztárja három és fél évet töltött együtt Arryn Zech szinkronszínésszel, nemrégiben viszont a nő a kapcsolatuknak egy olyan oldalát fedte fel a nyilvánosság előtt, melyet mindeddig magában tartott.

hirdetés

Bob szóban és érzelmileg is bántalmazott engem.

A történetet Arryn Zech először egy Twitch-en tartott élő adásában osztotta meg a nézőivel, ám pár nappal később közösségi oldalain is mesélt a Bob Morley-val eltöltött évekről, abban reménykedve, hogy így szavai több emberhez is eljutnak majd, ezúttal írásban.

Arryn bejegyzésében több esetről is beszámolt: apró és kicsinyes veszekedésekről, melyeket Bob szított közöttük; arról a napról, amikor Arryn bevallotta biszexualitását, minek hatására Bob ideges lett és kijelentette, hogy a nő sosem lesz elég jó neki, hogy emiatt azt gondolja, Arryn csak lányokkal akar együtt lenni és, hogy biztosan meg fogja csalni emiatt; hogy miként választotta el a nőt a saját barátaitól; vagy, hogy Bob mérgében megcsalással vádolta barátnőjét, miután elmondta, hogy szexuális zaklatáson esett át.

Arryn és a The 100 főszerepét játszó színész 2015 óta alkottak egy párt, kapcsolatuk azonban korántsem volt zökkenőmentes. Köztudott volt, hogy Arryn rendszeresen volt kitéve online bántalmazásnak Bob rajongói által, melyet a nő csakugyan megemlített írásában:

Arra kényszerített, hogy csendben maradjak a zaklatásról, amit a rajongóitól kaptam, és megfenyegetett, hogy szakít velem, ha még egyszer felhozom ezt a témát.

 A pár végül 2019 februárjában szakított, melyet pár hónappal később olyan hírek követtek, miszerint Bob elvette a kolléganőjét, Eliza Taylor-t. Arryn az ő kapcsolatukról is szót ejtett az írásban, olyan információkat megemlítve, miszerint szakításukat megelőzve már hat hónappal viszonyt folytattak. Ugyan Eliza és Bob mindvégig tagadták a kapcsolatukat és megannyiszor őrültnek nevezték Arryn-t, amiért gyanakvó volt velük szemben, a nő azt állítja, mindvégig csak arra vártak, hogy ő eltűnjön az életükből és hivatalosan is együtt lehessenek.

Egyszer felvette őket a kamera, amit azért szereltünk fel, hogy a kutyákra figyelhessek, amíg én Új-Zélandon voltam anyukámmal, ő pedig elfelejtette őket kikapcsolni, miközben a házunkban voltak.

Arryn azóta túllépet a Bobbal eltöltött közös éveken, viszont állítása szerint ez egyáltalán nem volt egyszerű - másfél évig terápiára volt szüksége, hogy erőt gyűjtsön, hogy depresszióját és szorongását le tudja küzdeni, hogy családjával és barátaival újra egymásra tudjanak találni. Bár még mindig retteg, belefáradt abba, hogy félelemben és csendben éljen.

Ő már nem bánthat engem. Akkor egy áldozat voltam. Most viszont egy túlélő. 

Bob Morley és Eliza Taylor még nem reagáltak Arryn bejegyzésére.

A történtekről az alábbi Instagram-posztban olvashattok bővebben:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Arryn Zech (@arrynzech) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek