Starity

Kanye West indulni akar az amerikai elnökválasztáson, Elon Musk mindenben támogatja

2020. július 05. 20:08   |   Szerző: Four

A rapper a közösségi médiát felhasználva jelentette be, mik a jövőbeli tervei.

hirdetés

Kanye Westtől már megszokhattuk a merész kijelentéseket, ezért aztán talán már senkinek sem meglepő, hogy a sztár Twitteren jelentette be, indulni fog az idei amerikai elnökválasztáson. 

Észre kell vennünk az Amerikában rejlő ígéretet, bíznunk kell Istenben, egyesítenünk a nézeteinket és megépíteni a jövőnket. Indulok az Egyesült Államok elnöki székéért.

- írta a rapper, majd az üzenetet felesége, Kim Kardashian is megosztotta.

Úgy tűnik, legutóbb, amikor West találkozott Elon Muskkal, akkor ezt a kérdést is megvitatták, ugyanis Musk is a közösségi médiát felhasználva biztosította a férfit arról, hogy mindenben megkapja a teljes támogatását.

West már 2019-ben is  pedzegette, hogy vannak politikai ambíciói, akkor a 2024-es elnökválasztást célozta meg. Előtte pedig 2015-ben beszélt arról, hogy 2020-ban indulni szeretne a választásokon.

A rapper politikához való hozzáállása igencsak követhetetlen: márciusban például még olyan interjút adott, amelyben kifejtette, nem érdekli a kérdés és nem is szokott szavazni. 2018-ban viszont nyíltan kiállt Donald Trump mellett és még egy nyilvános találkozót is összehozott vele, amelynek során adózásról, börtönreformokról, mentális egészségről és rasszizmusról beszélgettek. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pool Magazine (@poolmagazine.co) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek