Starity

Charlize Theron nehezen viseli, hogy nem térhet vissza egy régi szerepéhez

2020. július 07. 15:03   |   Szerző: Four

A színésznő számára keserű pirula, hogy nem bújhat megint egyik ikonikus karakterének bőrébe.

hirdetés

Habár a rendező George Miller állítólag már korábban bejelentette, hogy a 2015-ös Mad Max - A harag útja című film egy karakterének előtörténetét szereplőváltoztatásokkal fogja megalkotni, a döntés mégis csalódást okozott Charlize Theronnak. 

A színésznő alakította Furiosa imperátort, akinek előéletéről Miller filmet szeretne forgatni. Mivel azonban a sztori a fiatal Furiosa kalandjairól fog szólni, ezért aztán nem Theron lesz az, aki a karakter bőrébe bújhat. 

Ezt nehéz lenyelni. Teljes mértékben tisztelem George-ot, ha másért nem, hát azért, hogy vele csinálhattam a Fury Roadot. Egy kicsit összetöri a szívem, az biztos. Nagyon szerettem azt a karaktert és hálás vagyok, hogy volt egy kis részem a megalkotásában. Mindig olyasvalaki lesz, akire jószívvel gondolok vissza. Természetesen szeretném ha a történet folytatódna, és ha ő [George Miller] úgy érzi, hogy így kell tennie, akkor megbízom benne. 

- nyilatkozta a színésznő.

És habár az említett produkcióban ugyan nem fogjuk Charlize-t látni, azért nem maradunk kemény karakterek nélkül. Július 10-én jelenik meg ugyanis a színésznő The Old Guard című akciófilmje a Netflixen. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Retrato Cinéfilo (@retratocinefilo) által megosztott bejegyzés,

 

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek