Starity

Charlize Theron legutóbbi filmje segítségével győzte le nagy félelmét

2020. július 10. 09:09   |   Szerző: Four

Nem volt egyszerű számára a forgatás, de végül legyőzte ellenérzéseit egy állattal kapcsolatban.

hirdetés

Charlize Theron már rengeteg kemény karaktert alakított, és híres arról, hogy amelyik jelenetet csak tudja, testdublőr nélkül játssza el. Ám azt kevesen tudják, hogy a színésznő egy korábbi gyerekkori baleset miatt sokáig rettegett a lovaktól. 

Theron gyakran lovagolt egészen 12 éves koráig, akkor azonban egy alkalommal megbokrosodott alatta egy ló, melynek következtébben akkorát esett, hogy eszméletlen lett egy darabig.

Charlize ezidáig nem nagyon mert szembemenni félelmével, most azonban a The Old Guard című filmje kapcsán úgy döntött, leszámolt a trauma okozta rossz érzéssel. 

Valamilyen oknál fogva ennél a filmnél úgy döntöttem, véget vetek ennek a félelemnek. Rengeteg időt hagytam magamnak erre, még akkor is, ha csak pár pillanatig látszódik a filmben. Hálás vagyok, hogy részem lehetett ebben az élményben, mert jó érzéseket hagyott bennem ahhoz, hogy túllépjek a traumán. Imádom a lovakat. Szeretném, hogy a gyerekeim is lehessenek lovak körül. De mindig volt bennem egy félelem amikor felültem, hogy egy pillanat alatt valami szörnyűség történhet. Szóval valahogy furcsa módon ez a film egy metafora volt az életemről. Terápiás hatással volt rám.

- nyilatkozta a színésznő.

A The Old Guard ma jelenik meg a Netflix csatornáján.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek