Starity

Előkerült egy biztonsági kamerás felvétel Naya Riveráról és kisfiáról

2020. július 10. 10:10   |   Szerző: Four

A hatóságok még mindig keresik a színésznőt, de sok a nehezítő körülmény a szakértők szerint.

hirdetés

Naya Rivera szerda este tűnt el, mikor kisfiával ment hajókázni, és habár a gyermeket megtalálták a csónakban, édesanyjáról még mindig nincs semmi hír, így egyre biztosabb, hogy Rivera vízbe fulladt.

Előkerült azonban egy biztonsági kamera felvétele, amelyen az látható, ahogy a színésznő leparkol a dokkban, majd a kis Josey-val együtt a kibérelt csónakkal vízre szállnak. 

Rivera négyéves kisfiát azután találták meg, hogy Rivera három óra múlva sem ért vissza a kikötőbe a bérelt járművel. Josey azóta édesapjával, Ryan Dorsey-val tartózkodik, és a hatóságok szerint nem esett bántódása. 

Naya azonban még mindig nem került elő, dacára annak, hogy körülbelül száz ember keresi. A kutatást vezető seriff, Kevin Donoghue szerint a színésznő teste még mindig a vízben lehet:

Ha a test beleakadt valamiben a víz alatt, lehetséges, hogy sohasem jön fel. Sok fa és növény van a vízben, amely ezt okozhatja. Így komplikált a kutatás a búvárok számára is. 

Donoghue hozzátette, a csónakban megtalálták Rivera táskáját és papírjait. Ezenkívül találtak egy másik mentőmellényt is, amelyről nem lehet tudni, hogy egy plusz darab volt, vagy a színésznőé. Mindenesetre ha Naya viselt volna mellényt, akkor a testét a víz felszínén megtalálták volna.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek