Starity

3 ok, amiért a weboldal készítést nem érdemes ingyenes programokkal megoldani

2020. július 20. 18:06   |   Szerző: Starity

Az interneten számos ingyenes lehetőség van már arra, hogy a weboldal készítést akár egy órán belül el tudjuk intézni, viszont egy bizonyos szint felett ezeket az amatőr megoldásokat érdemes teljesen elfelejteni. Mutatjuk, miért.

hirdetés
3 ok, amiért a weboldal készítést nem érdemes ingyenes programokkal megoldani

3 fő probléma az ingyenes weboldal készítéssel:

Weboldal készítés fail #1 - a 12 egy tucat problémája

Ma már informatikai céggel sem kell felvenni a kapcsolatot ahhoz, hogy egy óra alatt össze tudjunk tákolni magunknak egy ingyenes weboldalt. Ezzel a típusú “weboldal készítéssel” az a probléma, hogy rajtunk kívül több (száz)ezer felhasználó választja ugyanazt az ingyenes weboldal készítő portált, amely azt jelenti, hogy a weboldalunk így minden lesz, csak egyedi nem.

Weboldal készítés fail #2 - elhúz mellettünk a konkurencia

Ha ingyenes weboldal készítő portált használunk, akkor szinte lehetetlen lesz felvenni a versenyt a konkurens cégekkel, mert itt nekünk kell alkalmazkodnunk az ingyenesen elérhető rendszer elemeihez, sémáihoz vagy például funkcióihoz és nem a rendszer alkalmazkodik a mi igényeinkhez.

Weboldal készítés fail #3 - support nincs, probléma viszont annál több

Gondoljunk csak bele, egy ingyenes weboldal készítő portált hány százezren használnak. Mire válaszolna az ügyfélszolgálat a kérdésünkre, már valószínűleg arra sem fogunk emlékezni, hogy milyen probléma miatt kerestük fel.

Professzionális megoldás egyedi weboldal készítésre

Szerencsére vannak itthon is olyan cégek, amelyek professzionális szintre vitték a weboldal készítést.

Amennyiben hajlandóak vagyunk befektetni egy minőségi, egyedi és teljesen a mi igényeinket kiszolgáló weboldal készítésbe, akkor annak a következő előnyeit tudjuk hosszútávon élvezni:

A zárt forráskódú belső rendszernek köszönhetően maximális biztonságban lesznek a felhasználói és céges adatok. Teljesen a céges arculatnak megfelelő dizájn, színséma és funkciók kerülnek implementálásra, ahol a sablonos megoldásoknak nincs helye. A prémium dizájn és felhasználóbarát megoldások igényes felhasználókat, potenciális vásárlókat, ügyfeleket vonzanak majd a honlapra, amely hosszútávú profit-növekedést jelent a cég számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek