Starity

Zsarnok főnöke miatt az öngyilkosság gondolatával játszott Lucas Till

2020. július 21. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

A 29 éves színész a Vanity Fairnek mesélt az őt ért lelki abúzusról és annak velejárójáról.

hirdetés

Lucas Till 2016 óta alakítja a McGyver című sorozat főszerpelőjét, ám korántsem volt könnyű dolga, amíg Peter M. Lenkov volt a műsor showrunnere. Hogy miért?

Életemben nem dolgoztam még ilyen keményen, de alapvetően nincs is gondom a kemény munkával, viszont az, ahogyan Peter az emberekkel bánik, teljességgel elfogadhatatlan. Közös munkánk első évében öngyilkos gondolatokkal küzdöttem, azért, ahogyan éreztem magam miatta. Az, ahogyan a körülöttem lévő emberekkel bánt, az hozta el a fordulópontot számomra

– magyarázta a színész.

Fotó: CBS

Ebben a hónapban jelentette be egyébként a CBS Lenkov menesztésének hírét, és egyúttal arról is értesítette a nyilvánosságot, miszerint a csatorna HR osztályának munkatársai minden panaszt komolyan vesznek, alaposan kivizsgálnak, és amennyiben valaki esetében bebizonyosodik az, hogy nem megfelelően járt el, úgy akcióba lendülnek.

Lucas a lapnak azt is elmondta, hogy Petertől nem volt könnyű megszabadulni, hiszen bár jelentette a HR-eseknél, hogy folyamatos megaláztatásban és lelki abúzusban van része, csak akkor vették őt komolyan, amikor az említett osztály vezetőjét, Ellen Goldsmith-t kereste meg a panaszával, és mint kiderült, a férfinak Meredith Eatonnel is akadt összetűzése.

Mindig volt valami a megjelenésemben, amivel [Peter] nem volt elégedett. Vegyük például azt, amikor egy kórházi hálóingben voltam, közölte velem, hogy a lábaim förtelmesek, és nem látszódhatnak soha többé. Őszintén szólva, találtam némi humoros élt a kommentjében, de szerintem el tudod képzelni, milyen érzékeny pontra tapintott, és gyakran megtette. [...] Sokat szenvedtem a súlyom tartása végett a folyamatos stressz miatt, és mert nem volt időm edzeni járni, nem is beszélve a kiszámíthatatlan beosztásból adódó rossz táplálkozásról.

Fotó: CBS

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek