Starity

Dennis Quaid azt hitte, ikerpár alakítja majd az Apád-anyád idejöjjön! főszereplő lányait

2020. július 21. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

A színész saját bevallása szerint nem tudta a forgatások megkezdése előtt, hogy egyetlen színésznő áll helyt mindkét szerepben.

hirdetés

Lindsay Lohannek az 1998-ban bemutatott Apád-anyád idejöjjön! hozta meg az áttörést, onnantól kezdve hosszú évekig ellátták a filmstúdiók munkával. Nemrégiben sor került egy virtuális összejövetelre, melynek keretein belül a színésznőnek többek között alkalma nyílt beszélgetni a fent említett filmben az édesapját alakító Dennis Quaiddel, aki bevallotta, nem tudta, hogy LiLo kelti majd életre Annie-t és Hallie-t is.

Az első dolog, ami eszembe jut az az, ahogyan Lidnsay-vel találkoztam a próbaforgatáson. Emlékszem, azt gondoltam, Uramisten, ő az egyik legtehetségesebb ember, akivel valaha találkoztam, dacára annak, hogy csak 11 éves!. Igazából azt hittem, két lány lesz, de csak mert olyan jó volt Lindsay akcentusa, nagyon természetesnek hatott

– magyarázta Quaid.

Fotó: Walt Disney Pictures

Charles Shyer író-producer azt is megosztotta, nem volt kérdés, hogy Lindsay-é lesz-e a szerep, mert olyan remek volt már a meghallgatásokon is.

Két-három percen belül tudtuk, hogy övé lesz a szerep. Egyszerűen fantasztikus volt!

Azt hiszem, ahhoz, hogy filmcsillag legyél, hogy jól tudj működni egy film főszerepében, kell egyfajta kapcsolatod legyen a kamerával. Mi felfedeztünk egy sztárt, olyasvalakit találtunk, akibe mindenki beleszeretett

– nyilatkozta Lohannel kapcsolatban a filmet rendező Nancy Meyers.

Fotó: Walt Disney Pictures

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek