Starity

Palvin Barbi is megmutatta a Vogue-nak, hogyan sminkel

2020. július 21. 12:12   |   Szerző: Four

Igazi könnyed, nyári makeupot tett fel a magyar modell, megtudhatjuk, mivel ápolja az arcát.

hirdetés

Sokak kérésére végre Palvin Barbi is csatlakozott azok közé a sztárok közé, akik a Vogue videójában mutatták be napi arcápolási rutinjukat, sminkeléssel egybekötve.

Barbi, miután olajos arctiszítóval átdörzsölte az arcát és befonta a haját, maszkot rakott fáradt szemei alá. Közben pedig azon nevetett, hogy barátjával, Dylan Sprouse-szal kitaláltak egy közös "babanyelvet", amelyet most már akkor is használ, amikor nem figyel - ezért pedig elnézést kért. 

Azt is elárulta, hogy amióta a karantén miatt otthon van és nem jár fotózásokra, a bőre is sokkal szebb lett, hiszen nem kell nyolcszor-kilencszer sminket váltania egy nap, ami nagyon megterhelő volt az arcának. 

Hidratálóval és arcszérummal készítette elő a modell a bőrét, ezek után pedig fel is került az alapozó és a korrektor, amelyet inkább az ujjaival szeret eldolgozni. 

A szemére egy kicsit cicásabb púdert vitt fel bronzos árnyalatban, és kétféle szempillaspirált is használt az alsó és a felső szempilláira. 

Elmondása szerint most már inkább a folyékony állagú kontúrozókat szereti, mert sokkal természetesebbek, ugyanez a helyzet a highlighterrel is. 

Majd végül szájceruzával dúsítja egy kicsit ajkait, és egy kis rúzzsal ráerősít, amelyet pirosítónak is használ. Utolsó lépésként pedig egy hajformázó spray segítségével visz textúrát a hajába.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek