Starity

Ezek a sztárok évekig küzdöttek a bőrük szépségéért

2020. július 22. 11:11   |   Szerző: Starity

A sztárok is emberek - tartja a mondás. Ez pedig különösen igaz azokra a dolgokra, amikkel mindannyian küzdünk, legyen az a diétázás, a kitartó sportolás, egy náthás időszak vagy akár a bőrápolási problémák.

hirdetés
Ezek a sztárok évekig küzdöttek a bőrük szépségéért

A sztárok tökéletes megjelenése a filmekben, makulátlan bőre a plakátokon sokszor csak illúzió, kevés az a híresség, akinek tényleg semmiféle problémája nincsen. A sminkek és a photoshop persze sokat segítenek, de a hétköznapokban ők is ugyanazokkal a gondokkal küzdhetnek, mint bárki más.

Vannak szerencsések, akiket jó genetikával áldotta meg az ég, vannak, akik a plasztikával segítenek, hogy ne legyenek ráncosak, és vannak olyan sztárok is, akik bőrbetegségeikkel, bőrproblémáikkal bizony évekig tartó küzdelmet folytattak vagy még mindig folytatnak. Nézzük, kik azok, akikkel tuti nem cserélnénk arcot!

Cameron Diaz

Híresen problémás bőrrel rendelkezik a szőkeség, aki modellként kezdte karrierjét, de köszönhetően bájos vonásainak, tökéletes alakjának és remek humorának, mára az A-listás színésznők közé verekedte fel magát. Egy biztos, a szép bőr nem volt Cameron repertoárjában, és ezt nem is tagadja, A színésznő bőre tizenéves korától aknés, kráteres, pattanásos volt, melyet csak az erős sminkek fedtek el.

Diaz a The Body Book című könyvében ír minden olyan nehézségről, ami a testét érintette, így arcbőre problémáiról is.

A megoldást aztán a hormonális változások hozták el az életében, de a mai napig nagyon kínosan figyelnie kell, mit eszik, mennyi és milyen folyadékot fogyaszt, és csak biokozmetikumokkal ápolja arcbőrét. Amennyire szerencsétlen Cam a bőrével, olyan lottó 5-ös a teste, mert bizony vékony alakjáért nem igen kell tennie. Bár nem eszik annyit, mint egy ló, és törekszik az egészséges táplálkozásra, sosem volt hízásra hajlamos alkat.

Victoria Beckham

Azt gondolhatjuk, hogy ő a világ legszerencsésebb nőinek egyike; sztárfocista férj, gyönyörű gyerekek, Spice Girls karrier, ám Victoria sokáig nem volt ilyen magabiztos. Popzenei karrierjét végigkísérte problémás bőre. Faggyúmirigyei tini kora óta túltermelnek, így homloka és arca mindig pattanásos vagy aknés volt, és olyan mély gyulladások is létrejöttek, amiknek a hegszövete a mai napig ott van az arcán.

Vic ezt erős sminkekkel kompenzálta, és természetesen minden korszerű dermo-kozmetikai kezelést kipróbál.

Sokat javult bőre állapota, miután elmúlt harminc éves, de sosem lesz makulátlan az arca. Másik szépséghibája a rendkívül bütykös lába, de mindezek ellenére is valószínűleg millióan cserélnének “Posh Spice”-szal.

A Kardashian csajok

Ki ne ismerné a “semmitől híres” családot, akik a pénzüknek köszönhetik előrejutásukat. Ennek ellenére remekül kamatoztatták a hírnevet, manapság már nemcsak valóság-showjukról ismertek, hanem modellkarrierjükről, vagy saját sminkmárkáikról.

A K-csajok közül Kim és Kendall sem rejti véka alá, hogy komolyan küzdenek a bőrükkel. Bár Kendall szupermodell lett, gyönyörű és bájos, az arcát sokszor elöntik a hepehupák, míg Kim Kardashian még a lábát is lesminkeli, mivel autoimmun pikkelysömör gyötri, és emiatt sokszor az egész teste bőrpírben tör ki.

Katy Perry és Rihanna

Imádjuk őket, csodáljuk őket, irigyeljük őket. Mindkét énekesnő pazar karrierutat birtokol, már nem csak az énekléssel foglalkoznak, és még a filmipar is felfigyelt rájuk. Az aranytorkú pacsirtákban közös még, hogy rengeteget bajlódnak a bőrükkel, ami zsíros, aknés, és heges is a smink alatt. 

Emiatt mindketten sokáig önbizalomhiányosak voltak, de a folytonos siker, és a rendeződő magánélet meghozta számukra a megnyugvást, így mára a bőrük is nyugodtabb. Hiába, ép testben ép lélek, de ez méginkább fordítva igaz.

Panaszos pasik

Ne higgye bárki, hogy csak a szebbik nemnek vannak bőrgondjai. A sztárvilág hímjei között jó pár küzd a bőrápolással, legalább annyi csodakezelést vesznek igénybe, és a plasztika sem ismeretlen a számukra.

Híresen ragyás bőrű Mickey Rourke, Hugh Grant, Keith Richards és Seal is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek