Starity

Bradley Coopert imádják a nők: így nyilatkoztak róla kolléganői, akikkel együtt forgatott

2020. július 23. 21:09   |   Szerző: Four

Ez volt a véleménye azoknak a színésznőknek, akikkel közös filmben szerepelt a sztár.

hirdetés

1. Lady Gaga

Embed from Getty Images

Az énekesnő a Csillag születik című közös filmjükben dolgozott együtt Bradley Cooperrel, és kettejükről elég hamar kiderült, hogy a kezdetektől fogva megvolt az a bizonyos szikra:

Az egész egy sorsfordító élmény volt... Nem tudom, volt-e valaha olyan szoros művészi kapcsolatom bárkivel, mint Bradleyvel. Nagyon sokat jelentett nekem, szerintem mindkettőnknek, hogy amikor elkezdtük a filmet, kezet fogtunk, ő azt mondta: "te egy színésznő vagy" én pedig azt, hogy "te egy zenész". 

- mesélte Gaga.

2. Jennifer Lawrence

Embed from Getty Images

A színésznőnek eddig négy közös filmje is van Cooperrel, így aztán esetükben egyértelmű, hogy működik köztük a kémia.

(...) Minden férfiszerep kapcsán Bradleyre gondolok, mert szerintem ő a legjobb és imádok vele dolgozni. 

Mondta J.Law, aki a Napos oldal, a Joy, a Serena és az Amerikai botrány filmekben volt Cooper kollégája. 

3. Sienna Miller

Embed from Getty Images

Miller Az ételművész és az Amerikai mesterlövész című produkciókban játszott együtt a színésszel, és nem győzte dicsérni, milyen elhivatott volt a munka során:

Hihetetlen az előadása, egyszerűen felismerhetetlenné válik. Minden nap 4-6 órát edzett, húsz kiló izmot pakolt fel. Úgy nézett ki és úgy beszélt, mint egy másik ember, szinte biztos vagyok benne, hogy nem esett ki a szerepéből egész idő alatt. Teljesen átadta magát, csodás volt körülötte lenni.

- mesélt az Amerikai mesterlövészről. 

4. Abbie Cornish

Embed from Getty Images

Abbie a Csúcshatásban alakította Bradley szerelmét:

Színészként mindig szeretnél egy utazásra menni, olyasvalamit akarsz, amibe belemélyesztheted a fogad. Azt éreztem, hogy ezzel a szereppel ez lehetséges lesz, és rajongtam Bradley Cooperért. Azelőtt sosem találkoztunk, és a forgatás során igazán jóbarátok lettünk. 

5. Amy Adams

Embed from Getty Images

Amy csakúgy mint a fent említett Jennifer Lawrence, az Amerikai botrányban volt Cooper kolléganője. A színésznő szerint Bradley igazi úriemberként viselkedett, még a legsikamlósabb jelenetek során is:

Annyira úriember. Sokszor megkérdezte, hogy "minden oké?". A rendező utasította arra, hogy "csúsztasd fel a szoknyáját" ő pedig végig: "ez így oké? Jó ez így neked?"

- mesélte Adams. 

6. Zoe Saldana

Embed from Getty Images

Habár Zoe és Bradley jártak egy ideig, a két sztár a szakítás után is jó viszonyban maradt. Olyannyira, hogy Zoe elismerően beszélt közös munkáikról:

Bradley nagyon elhivatott és nyitott, profi. Szuper, amikor ezt harmóniában tudod művelni egy másik színésszel, ellentétben azzal, amikor valaki ugyan felkészült, de csak arra figyel, hogy ne legyen rossz a fény, vagy hogy melyik szövegrészlet következik. Minket nem érdekelt, hogy hol van a kamera. Olyan volt, mintha mindketten egy hosszú párbeszédet folytatnánk. 

- mondta. 

7. Rachel McAdams

Embed from Getty Images

Az Aloha és az Ünneprontók ünnepe című filmekben voltak kollégák, a forgatás élménye pedig maradandó emléket hagyott a színésznőben:

Csodálatos dolog Bradley-vel együtt dolgozni, mert nagy szenvedélyt táplál nem csak a karaktere, hanem az egész film iránt is. Minden jelenethez úgy áll hozzá, hogy az legyen a valah volt legjobb filmes jelenet. Egyfajta energia, lelkesedés, nagylelkűség jellemzi. Nagyon inspiráló nézni, és nagyon szórakoztató is. (...)

8. Emma Stone

Embed from Getty Images

Emma Stone is az Alohában illetve A meztelen dobosban játszott Bradley mellett, és egy sajtótájékoztatón "elsőosztályú nagypapinak" nevezte a sztárt, aki jót derült ezen. 

9. Scarlett Johansson

Embed from Getty Images

A Nem kellesz eléggé és a Bosszúállók filmekben hozta össze a sors a két színészt. Előbbiről pedig úgy nyilatkozott Scarlett, szerinte a két karakter között igazi összhang volt. 

10. Ana de Armas

Embed from Getty Images

Nagy szerencse érte a színésznőt a Haverok fegyverben című filmmel, mert gyerekkori vágya teljesült:

Tudjátok, ez igazából egy álmom volt, hogy esélyt kaphassak arra, hogy ezekkel az emberekkel együtt dolgozhassak... Bradley Cooper, Kevin Pollock és mindezek a színészek...

- lelkendezett egy interjúban. 

via TheTalko

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek