Starity

Kanye West bocsánatot kért Kim Kardashiantól

2020. július 26. 16:04   |   Szerző: Four

Több, a házasságukat megkérdőjelező üzenetet is írt a rapper, most bocsánatot kért érte.

hirdetés

Kanye West hosszú Twitter-ámokfutása után bocsánatot kért feleségétől, Kim Kardashiantól. A rapper miután kampánybeszédében elárulta, majdnem elvetették első gyermeküket, wyomingi birtokának bunkerébe vonult vissza, és onnan írogatta bizarr üzeneteinek tömkelegét. Többek között azt is kijelentette, már évek óta el akar válni Kimtől, Krist pedig eltiltotta gyerekeitől.  

West, aki köztudottan bipoláris zavarral küzd, a bennfentesek szerint körbevette magát bizalmasaival (Justin Bieber és annak felesége, Hailey is meglátogatta a birtokon), akik igyekeztek rávenni, hogy szakértők segítségét is igénybe vegye.

Úgy tűnik, az igyekezet hasznos volt, mert a rapper végül Twitteren bocsánatot kért feleségétől, hogy priviát életük részeit kiszellőztette:

Szeretnék bocsánatot kérni a feleségemtől, Kimtől, hogy nyilvánossá tettem valamit, ami magánügy. Nem védtem őt úgy, ahogy ő engem. Kimnek azt szeretném, mondani, hogy tudom, hogy megbántottalak. Kérlek, bocsáss meg nekem. Köszönöm, hogy mindig mellettem vagy. 

- írta. 

Ennek ellenére sokak szerint a pár házassága már idáig is egy hajszálon függött, és egy ideje azon egyezkednek, hogy minél simábban folytathassák le a válást. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

B98.5 (@b985fm) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek