Starity

Szívszorító szavakkal búcsúzott Naya Riverától volt férje

2020. július 26. 18:06   |   Szerző: Four

Utolsó erejével mentette meg kisfiukat a színésznő, Ryan Dorsey most megható búcsút vett tőle.

hirdetés

Naya Rivera július 8-án tűnt el, mikor kisfiával csónakázott a Piru tavon, majd öt nap múlva megtalálták a holttestét a tóban. A színésznő a szakértők szerint fulladás következtében hunyt el, miközben utolsó energiájával megmentette kisfiát, a négyéves Josey-t.

Bill Ayub seriff szerint valószínűleg az történhetett, hogy mikor Rivera és Josey úszni ment, a csónakjuk elsodródott, és a színésznőnek visszaérve már csak annyi ereje volt, hogy kisfiát betegye a járműbe - magát már nem tudta megmenteni. 

A Glee sztárjának tragikus halála megrázta a világsajtót, különösképpen családtagjait és volt férjét, Ryan Dorsey-t, aki most Instagramon búcsúzott Nayától. 

(...) Nem tudom elhinni, hogy mostantól ez az élet. Nem tudom, hogy valaha el fogom ezt hinni. Nemrég voltál épp itt, előtte nap úsztunk együtt Josey-val. Az élet egyszerűen nem fair. (...) Nem tudom mit mondhatnék... Hálás vagyok az együtt töltött időért, a kalandért, amely összehozott bennünket, és hogy nekünk lett a legédesebb, legaranyosabb, okos kisfiunk, akit valaha is remélhettünk. (...) Az életben vannak rossz és jó idők, de Josey miatt egy kicsit kevésbé lesz rossz, mert egy részed örökké velünk lesz. Sosem fogja elfelejteni, hogy honnan jött. Hiányzol nekünk. Örökké szeretni fogunk.

- írta Dorsey. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

dorseyryan (@dorseyryan) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek