Starity

7 baki, amely a brit királyi család esküvőin történt

2020. július 30. 13:01   |   Szerző: Four

Összetört ékszertől kezdve rosszul mondott fogadalmakig minden megtörtént.

hirdetés

1. Vilmos herceg szerencsétlenkedett a gyűrűvel

Embed from Getty Images

Vilmos herceg és Katalin hercegné 2011-ben tartott esküvőjén többek között az is megtörtént, hogy a herceg alíg bírta felhúzni újdonsült feleségére a karikagyűrűt. Pár másodperc kínos csönd után azért sikerült neki: mint kiderült, Katalin elővigyázatosságból bevetette az ékszert, hogy le ne csússzon a kezéről, ezért történt a baki. 

2. Erzsébet királynő tiarája összetört

Embed from Getty Images

Nem kis felfordulást okozott, hogy a "Fringe Tiara" elnevezésű ékszer a királynő 1947-ben tartott esküvőjének reggelén eltört. A baj egy fodrász ügyetlenségének volt köszönhető, ám a tiarát azonnal ékszerészhez vitték, és pár óra alatt megjavíttatták. 

3. Károly herceg és Lady Diana is belebakizott a fogadalomba

Embed from Getty Images

Míg Károly a fogadalom szövegében hibázott, Diana újdonsült férje nevét cserélte fel, és "Charles Philip" helyett "Philip Charles"-nak nevezte. 

4. Egy ló megvadult Kate és Vilmos esküvőjén

Embed from Getty Images

A párt kísérő lovasság egyik tagja elég kellemetlenül járt, lova ugyanis megijedt a nagy tömeg láttán és ledobta hátáról, majd elfutott. Szerencsére senki sem sérült meg az eset során. 

5. Diana hercegnő ruhája nagyon összegyűrődött

Embed from Getty Images

A világraszóló esküvőre egy puffos-romantikus szabású hatalmas uszállyal rendelkező ruhát választottak a hercegnőnek. Abba azonban senki sem gondolt bele, milyen bonyolult lesz majd benne az utazás: a katedrálisig vezető úton a hintóban elképesztően összegyűrődött, ami látszott a fotókon is.

6. Vilmos és Kate csókját "fotobombolták"

Embed from Getty Images

A baki inkább aranyos, mint kellemetlen volt: Katalin egyik kis koszorúslánya, Lady Louise megfeledkezett magáról és grimaszolni kezdett majd a fülét is befogta, míg a háta mögött az ifjú pár romantikus csókot váltott. 

7. Károly herceg elbóbiskolt Harry herceg és Meghan Markle menyegzőjén

Embed from Getty Images

Egy királyi esküvőn valószínűleg rengeteg fárasztó protokoll kötelezettségnek teszi ki magát a család, vagy Károly herceg talán nem aludt jól előző nap. Az örömapa ugyanis a BBC által közvetített ceremónián egy kicsit elbóbiskolt a templomban ülve. 

via Cheatsheet, Goodhousekeeping

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek