Starity

Selena Gomez elmesélte, miért tűnt el mostanában

2020. július 30. 21:09   |   Szerző: Four

Az énekesnő biztosította rajongóit, hogy nagyon hiányoznak neki és szuper dolgokra készül.

hirdetés

Selena Gomez rövid videóüzenetben köszönt be rajongóihoz: az énekesnő elárulta, nem véletlenül nem posztolt annyit magáról mostanság.

Akartam egy kis időt szorítani, hogy készítsek nektek egy gyors üzenetet, mert nem posztoltam mostanában sokat. Csak szeretném, ha tudnátok, hogy szeretlek titeket srácok és hiányoztok, rengeteg izgalmas dolog jön hamarosan, alig várom, hogy megosszam veletek. Úgy éreztem, hogy év eleje óta mindannak tükrében, ami történik, érzéketlennek tűnhetett volna örömteli, ünnepelni való dolgokat posztolni. Nehéz volt, és időt szakítottam rá, hogy igazán tanuljak arról, ami a világban történik - és ez továbbra is elsődleges lesz számomra. Csak szeretném, ha tudnátok, hogy jobban ki akarom venni a részemet, és hamarosan még több személyesebb dolgot megosztok arról, amivel eddig foglalkoztam. Köszönöm, hogy itt vagytok, hogy mindig támogattok, és hamarosan beszélünk.

- búcsúzott az énekesnő. 

Gomez legutóbb Trevor Daniellel készített közös számot, a napokban pedig arról posztolt, hogyan töltötte 28. szülinapját. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Selena Gomez (@selenagomez) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek