Starity

Negatív tesztjei ellenére koronavírusos volt Alyssa Milano

2020. augusztus 06. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

A Bűbájos boszorkák sztárjának tesztjei nem mutatták ki, hogy megfertőződött a koronavírussal.

hirdetés

Fotó: Instagram / Alyssa Milano

Így néztem ki április 2-án, miután két hétig beteg voltam. Sosem voltam még ennyire beteg. Mindenem fájt. Elveszítettem a szaglásomat. Olyan érzés volt, mintha egy elefánt ült volna a mellkasomon. Nem tudtam lélegezni. Nem maradt meg bennem az étel. Négy kilót fogytam két hét alatt. Teljesen össze voltam zavarodva. Alacsony lázam volt. És a pokoli fejfájást még nem is említettem. Alapvetően az összes Covid-19 tünetet produkáltam

– írta Alyssa Milano a fenti szelfi mellé az Instagramon, majd így folytatta:

Március végén két tesztet is csináltattam, és mindkettő negatívként jött vissza. Csináltattam egy antitest tesztet is (az újjszúrásos alapon történő tesztet), miután már jobban lettem, de az is negatív lett. Miután az elmúlt négy hónapban folyamatosan voltak tüneteim – szédülés, abnormális gyomorműködés, szabálytalan menstruáció, heves szívdobogás, légszomj, vacakul működő rövidtávú memória és általános rossz közérzet –, csináltattam egy újabb antitestes tesztet, ezúttal nem az újjszúrásos módszerrel, hanem vett vérből, laborban. Az eredmény POZITÍV lett. Koronavírusos voltam. Ezzel csak fel szeretném hívni a figyelmeteket arra, hogy a tesztelési rendszerünk hibás, és nem vagyunk tisztában a valódi számokkal.

Fotó: Twitter / Alyssa Milano

Szeretném, ha tudnátok, hogy ez a vírus nem álhír, nem kamu. Azt hittem, haldoklom. Úgy is éreztem magam. Abban a reményben fogok vérplazmát adományozni, hogy ezzel megmentek egy életet. Kérlek, vigyázzatok magatokra! Mossatok kezet, viseljetek maszkot, tartsatok távolságot! Nem szeretném, ha bárki is úgy érezné magát, ahogyan én. Legyetek jól! Szeretlek mindannyiótokat (nos, talán a trollokat nem, csak a kedves embereket)!

– zárta sorait a 47 éves színésznő.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek