Starity

Életrajzi film készül Whitney Houstonról

2020. augusztus 06. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

A Deadline szerint 2022 hálaadásán kerül bemutatásra a legendás énekesnő életéről szóló mű.

hirdetés

A Sony és a TriStar Pictures I Wanna Dance With Somebody címmel készít életrajzi alkotást a hatszoros Grammy-díjas Whitney Houstonról. Érdekesség, hogy a Bohém rapszódiát is jegyző Anthony McCarten írja majd a film forgatókönyvét, a rendezői székben pedig Stella Meghie foglal helyet.

Egyelőre nem lehet túl sokat tudni a készülő műről, annyi azonban biztos, hogy általa mélyebb bepillantást nyerhetünk az ikonikus előadó hírnév előtti életébe, ahogyan a Több mint testőrön végzett munkáját, és az 1991-es Super Bowlon előadott nemzeti himnusz igen emlékezetesre sikerült előadását is taglalja a film, de természetesen 2012-ben bekövetkezett tragikus halála is fókuszba kerül majd. A film ezen túl tartalmazza majd mind Whitney, mind híres családtagjainak legátütőbb slágereit.

A Whitney-vel kapcsolatos személyes és szakmai tapasztalataim alapján – kezdve a késő kamaszkortól tragikus, korán bekövetkezett haláláig –, kijelenthetem, hogy az ő életének teljes történetét még nem mesélték el. Nagyon örülök annak, hogy Anthony McCarten elkötelezte magát a zenés forgatókönyv mellett, ami felfedi az igazi Whitney-t, akinek zsneiális vokális adottságai az egész világra hatással voltak, miközben ő maga bátran szembeszállt a démonaival

– nyilatkozta a projekt kapcsán a film producere, Clive Davis.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek