Starity

Exe szerint Drake Bell évekig erőszakoskodott vele, a sztár tagadja az egészet

2020. augusztus 13. 14:02   |   Szerző: Four

Többek között lökdösés és ütlegelés is szerepel Melissa Lingafelt vádjaiban.

hirdetés

Melissa Lingafelt, aki Jimi Ono művésznéven is működik, egy TikTok videóban elmesélte, abuzív kapcsolatban élt évekig a színész Drake Bell mellett. 

A színésznő 2006 és 2009 között volt párkapcsolatban Drake-kel, elmondása szerint 16 éves volt, amikor összeköltözött a sztárral és az első év után kezdődött az erőszakoskodás.

Összeköltöztem vele, akkor épp énekeltem. Körülbelül egy évvel később elkezdődött a verbális erőszak. És amikor verbális erőszakról beszélek, képzeljétek el a legrosszabb fajtáját. Aztán áttért fizikai erőszakra: ütlegelés, lökdösés, minden. A mélypont az volt, amikor lerángatott a házunk lépcsőin, Los Felizben. Az arcom minden egyes lépcsőfokba beleütődött, fényképeim vannak erről. Nem is beszélve a kiskorúakkal való kapcsolatokról. 

Lingafelt posztja után többen is felkeresték őt, valaki például kijelentette, volt, hogy Bell 20 évesen 15 éves lánnyal létesített szexuális kapcsolatot. 

Azok, akik tényleg ismernek engem és a barátaim voltak az elmúlt 15 évben, nagyon jól tudják, hogy erőszakon menten keresztül Drake Bell miatt. Rengeteg tanúm van, fotóm is. Ha nem hiszel nekem, nyilvánvaló, hogy olyan ember vagy, aki nem kell, hogy az oldalamon álljon. 

- jelentette ki Melissa. 

Bell a People magazinnak adott nyilatkozatában tagadta, hogy bármiféle erőszakos cselekedetet követett volna el a lánnyal szemben. Sőt, véleménye szerint ez valamiféle kitekert ötlet lehet, hogy exe pénzt csaljon ki belőle. 

Ahogy a kapcsolatunk véget ért - több mint egy évtizede - sajnos mindketten mondtunk csúnyákat egymásra, ami gyakran megtörténik, ha a párok szakítanak. De ennyi történt. Nyilvánvalóan Melissa annyira azért nem tartott tőlem, mert tavaly felkeresett, hogy anyagilag támogassam - amelyet megtettem - egy nehéz helyzetben. Nem tudom, hogy ez a mai viselkedés egyfajta kicsavart szándék a figyelemkeltésre vagy pénzszerzésre. De nem akarom és nem is fogom hagyni, hogy  ezek a bántó és gyalázkodó vádak válasz nélkül maradjanak, és megfontolom a jogi lépéseket. 

- nyilatkozta a sztár. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reloaded 16 | ReloadedRecords (@reloaded.16) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek