Starity

Kiderült, mi Selena Gomez és David Henrie titkos projektje

2020. augusztus 13. 22:10   |   Szerző: Four

Nagy munkába fogott a két sztár, közösen dolgoztak egy teljesen új ötleten.

hirdetés

David Henrie és Selena Gomez, a Varázslók a Waverly helyből két sztárja korábban már finoman utalt arra, hogy valami új közös dologba fogtak. Mivel akkor még nem mondtak konkrétumot, leginkább arra gyanakodtak a rajongók, hogy közös sorozatuk rebootjáról lehet szó. 

Most azonban kiderült, hogy egy teljesen új projektbe fogtak: Henrie első rendezői munkája, a This Is the Year című film megjelenése okán fognak újra találkozni - az alkotásnak ugyanis Selena az executive producere. 

A This Is the Year egy középiskolai tanulóról szól, aki elutazik egy zenei fesztiválra, hogy megnyerjen magának egy lányt. Az alkotásban egyébként Henrie színészként is szerepel, Vanessa Marano, Gregg Sulkin, Bug Hall, Jake Short és Alyssa Jirrels mellett.

A film virtuális premierje augusztus 28-án lesz: a rajongók a két sztárral együtt nézhetik meg a produkciót, a David és Selena közt zajló beszélgetést pedig a TikTokról ismert Charli és Dixie D'Amelio fogja moderálni, a stáb többi tagjával egyetemben. 

Ez a film a változásról szól, a téma pedig nem is lehetne ennél időszerűbb 2020-ban.

- mondta az énekesnő. 

A virtuális premierre már kaphatók a jegyek a film honlapján, a befolyó összeg egy részét a sztárok a PLUS1 COVID-19 Relief alapítványnak utalják.

via Vulture

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek