Starity

Liam Hemsworth nagyon nem örült neki, hogy Miley Cyrus kiteregette magánéletüket

2020. augusztus 17. 18:06   |   Szerző: Four

Szerette volna, ha Miley is olyan privátan kezeli a kapcsolatukat, mint ahogy ő.

hirdetés

Miley Cyrus miután szakított Cody Simpsonnal, egy podcastben exférjéről is kitálalt. Az énekesnő elárulta, Liam Hemsworth volt az, akivel elvesztette 16 évesen a szüzességét

Ám a hír egyáltalán nem aratott osztatlan sikert, főleg nem az említett Liamnél. 

Liam amennyire csak lehet, próbálja privátan és tisztelettel kezelni a kapcsolatukat és a szakítást. Ő és a családja is szégyelli, hogy ki lettek teregetve bizonyos részletek a Mileyval való kapcsolatáról. Ő egy elég konzervatív, jó srác és nagyon fájt neki, ahogy a világ elé lett tárva ez a dolog. 

- nyilatkozta egy bennfentes, aki azt is elárulta, a sztár új barátnője, Gabriella Brooks segítette át a férfit a váláson:

Bár a családja is nagy segítségére volt Liamnek a szakítás óta, de Gabriella volt az, aki miatt belátta, hogy van élet Miley után is. Gabriella csendes, nem szereti a nyilvánosságot. Szeret egyedül lenni Liammel, és nem keresi mások figyelmét. Fiatal még, de imádja. Jóban van a szüleivel és a barátaival is. Abban a pillanatban, ahogy elkezdtek randizni, hihetetlen kémia lett köztük. 

- állította az illető. 

Hemsworth-ről azt is tudni vélik, hogy miután Ausztráliába költözött, teljesen más életformát vett fel, és amennyire lehet, szeretné elfelejteni Miley-t, mert a válásuk fájdalmas emléket hagyott benne. Most pedig inkább már "lesújtó a véleménye" az énekesnőről. 

Embed from Getty Images

via Elle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek