Starity

Lánya mentette meg az öngyilkosságtól Brandyt

2020. augusztus 20. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Az énekesnő egy friss, a People magazinnak adott interjújában vallott élete legsötétebb időszakáról.

hirdetés

Brandy mögött kemény évek állnak. Az énekesnő 2006-ban érintett volt egy autóbalesetben, melynek során egy akkor 38 éves nő az életét vesztette. Ez az esemény sötét nyomott hagyott benne is, csak nagyon nehezen tudta feldolgozni a történteket.

Nyolc évvel ezelőtt kissé elveszettnek éreztem magam mind zenei, kreatív és spirituális szempontból... össze kellett szednem magam, az életemet és újra értelmet kellett adnom annak

– magyarázta az énekesnő, aki a baleset után öngyilkossággal is kísérletezett.

Emlékszem, csak feküdtem az ágyban, és majd' felemésztett a depresszió. Azt mondtam magamnak, Szóval, csak így lelépsz? Ez nagyon gyenge jellemre vall! Van egy lányod. Ha nem vagy képes folytatni magadért, tedd meg érte, mert nem ilyen módon akarsz nyomot hagyni az életében!. Ha Sy'rai nem lenne, már én sem lennék. Olyan mélyen voltam annak idején, hogy úgy éreztem, nem fogom túlélni.

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed, segítségre szorulsz vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget a krízishelyzetben lévők részére fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámon!

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek