Starity

Németországba vinné gyerekeit Heidi Klum, exférje nem engedi

2020. augusztus 21. 16:04   |   Szerző: Four

Forgatás miatt lenne egy idei az országban a modell, de nagy az ellentét köztük Seallel.

hirdetés

Nehéz helyzetbe került Heidi Klum: a modell szerződése miatt ősszel Németországba kell, hogy költözzön pár hétre, ekkor fogják forgatni a Germany's Next Top Model epizódjait. 

Klum erre az időre gyerekeit is magával szeretné vinni, ám volt férje, Seal (Henry Olusegun) nagyon nincs elragadtatva az ötlettől. Az énekes aggódik a koronavírus járványveszélyétől, ezért nem engedi, hogy a gyerekek az anyjukkal utazzanak. 

Habár a válás során az énekes és a modell közös felügyeletben egyezetek meg, Seal Heidi szerint "a legjobb esetben is szórványosan" találkozik a csemetékkel. Klum azt nyilatkozta, bár nagyon hálás, hogy a jelenlegi helyzetben is kap lehetőséget a munkára, soha nem veszélyeztetné gyermekei életét és csakúgy, ahogy az Egyesült Államokban, Németországban is minden elővigyázatossági szabályt be fog tartani. 

A dolog odáig fajult, hogy a modell 16 éves lánya, Leni is írt egy levelet apjának, hogy engedje el őket, mert testvérei és ő is édesanyjukkal szeretnének lenni. Klum, aki azt állítja, volt férje már beleegyezett áprilisban az útba - csak később meggondolta magát -, bírósági meghallgatást kért, hogy hivatalosan rendezzék el az ügyet. 

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek