Starity

Rose McGowan szerint rémálom volt a Bűbájos boszorkák Alyssa Milano miatt

2020. augusztus 24. 14:02   |   Szerző: Four

Hosszú ideig kolléganők voltak, de ezek szerint nem volt felhőtlen a közös munka.

hirdetés

Twitteren vitatkozott össze a Bűbájos boszorkák két sztárja, Rose McGowan és Alyssa Milano. A két színésznő egy politikai témán különbözött össze, amely később átcsapott a közös munka felemlegetésébe is. 

A vita lezárásaként Alyssa kijelentette, hogy:

(...) Ezrek halnak meg naponta, miközben te a figyelemhajhász, túlzó tweetjeidet írod. 

Rose erre így válaszolt:

Te elloptad a #metoo-t (egy briliáns kommunikációs eszköz, nem egy mozgalom) Taranától. Csatlakoztál az én Cultural Reset nevű mozgalmamhoz is, de csak a hírnév miatt, és mert féltékeny voltál, hogy én kiadtam a megerőszakolóm nevét. Heti 250 ezer dollárt kerestél a Bűbájos boszorkákkal. És hisztiztél a stáb előtt, azt ordítva, hogy "Engem nem fizetnek meg eléggé, hogy ezt a sz@rt csináljam!" Döbbenetes volt a viselkedésed minden nap. Minden alkalommal, amikor megtudtam, hogy megújították a szerződésünket, sírtam, mert annyira mérgezővé tetted a forgatást. (...)

-osztotta ki volt színésztársát Rose. Milano ezek után letiltotta McGowant a Twitteréről és egy képviselője szerint úgy nyilatkozott "a sértett emberek másokat sértegetnek", neki pedig "nem célja erre tovább reagálni".

McGowan egyébként már korábban is elítélően nyilatkozott Alyssáról, 2018-ban a #metoo mozgalommal kapcsolatban mondta a színésznőről, hogy "nem kedveli, mert szerinte hazug", ezenkívül szerinte "Milano ügynök férje találta ki, hogy volt kolléganője álljon be megmozdulás szószólói közé, hogy ezzel jó színben tüntethesse fel magát".

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek