Starity

42 éves lenne a néhai Kobe Bryant, felesége szomorú levéllel köszöntötte

2020. augusztus 24. 16:04   |   Szerző: Four

Férjét és lányát is elvesztette egy tragikus balesetben Vanessa Bryant, most leírta érzelmeit.

hirdetés

Negyvenkettedik születésnapját ünnepelné családja körében a januárban elhunyt Kobe Bryant. A legendás kosárlabdázó és lánya, Gianna több más áldozat mellett tragikus helikopter-balesetben vesztette életét. Felesége, Vanessa Bryant most hosszú levélben fogalmazta meg érzelmeit: még mindig nem bírja elfogadni, hogy két szeretett családtagját is elveszítette.

Az én kedvesemnek - Boldog szülinapot! Szeretlek, és jobban hiányzol, mint azt szavakkal ki tudnám fejezni. Bárcsak Gigi itt lenne, hogy téged ünnepelhessünk! Bárcsak elkészíthetném a kedvenc ételed és süthetnék egy tortát Gigivel. (...) Istenem, de hiányoztok. Üres az életünk nélkületek. Belül teljesen összetörtem. Bármennyire szeretnék sírni, inkább mosolygok, hogy a lányaink életét egy kicsit jobbá tegyem. Nem én vagyok az erős, hanem ők. Erősek és ellenállók, biztos vagyok benne, hogy büszke vagy rájuk. (...)

Majd így folytatta:

Azt kívánom, bárcsak felébredhetnék ebből a szörnyű rémálomból. Bárcsak meglephetném a lányainkat és hazahozhatnálak titeket. Dühös vagyok, hogy nem én mentem el először. Mindig is én akartam lenni az első, önző módon nem akartam ezt a szívfájdalmat átélni. Neked kellene hiányolnod engem, Giginek itt lenne a helye a testvéreivel. (...) Tudom, hogy az én Gigim ünnepel téged, mint ahogy minden különleges alkalommal tette. Hiányzik az én kis bölcs hercegnőm! Natalia, Gianna, Bianka, Capri és én boldog szülinapot kívánunk, szerelmem. Szeretlek most és mindörökké.

- írta Vanessa

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ET Canada (@etcanada) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek