Starity

Lili Reinhart mélyinterjúban vallott arról, nem biztos, hogy továbbra is tiniket akar játszani

2020. augusztus 25. 17:05   |   Szerző: Four

Meglepően őszinte interjút adott a színésznő, sok dologról szó esett közben.

hirdetés

Lili Reinhart a BuzzFeednek adott mélyinterjúban elsősorban új filmjéről, a Chemical Heartsról beszélt, ennek kapcsán pedig úgy általában a tinédzserfilmek is szóba kerültek. Reinhart egyetértett azzal, hogy míg korábban sokkal színesebbek és kevésbé realisztikusak voltak ezek az alkotások, a mostaniak inkább drámaibb, sötétebb oldalról közelítik meg az élet ezen szakaszát.

A tinédzserfilmeket régen sosem élveztem, mert nem kaptam tőlük semmit. Nem voltak valósághűek. Puszta szórakoztatás volt, nem vittem magammal belőlük semmit. (...) Szóval nagyon értékelem, hogy a mostani tinifilmek kezdenek egy sokkal reálisabb képet mutatni arról, mit jelent az, amikor valaki nagyon fiatal és szerelmes - mert nem minden a középiskoláról szól. (...) A legnagyobb szívfájdalmakon akkor mész keresztül, amikor fiatal vagy, mert először tapasztalod meg. Annyira új érzés, hogy nem tudod, hogyan kezeld és azt sem, mitől érezhetnéd magad jobban. Amikor ezeket az oldalait is megmutatod ennek a korszaknak, akkor egyszerűbb tininek lenni. 

Embed from Getty Images

Lili természetesen Riverdale-beli szerepéről is beszélt, és a 23 éves színésznő arra is kitért, talán nem is fog többet tinédzsert játszani:

Nagyon szeretem, hogy Betty egy ennyire érzelmes karakter. Sokat sírok a sorozatban, sok érzelemmel jár a műsor. Persze tinédzserként én is nagyon érzékeny voltam, most is az vagyok. Azt hiszem, talán nem játszom többet tinit. Nem tudom, mennyi ideig fogok még ilyen karaktereket alakítani, de nagyon hálás vagyok ezért, mert szeretem, ha érzelmes és törékeny karaktereket alakíthatok - főleg Grace-nél [A Chemical Hearts-beli karaktere], aki nem annyira tip-top, nem népszerű, nem csillivilli. Egyszerűen csak éli az életét a saját kis világában (...). 

Annak ellenére azonban, hogy egy érzelmileg törékeny karaktert játszik a Chemical Heartsban, rendkívül élvezte a forgatást: 

Amikor forgattam, nagyon jól éreztem magam. Azokban a pillanatokban, amikor zokogtam és sírtam, ugyanúgy jól éreztem magam a bőrömben, mert hogy máshogy fejezhetnéd ki magad legjobban, mint a művészeten keresztül? Amikor sírni látsz, akkor én valami valódi dolog miatt sírok, a saját élményeimet használom színészkedés közben. Van, aki szerint nem jó, ha a saját élményeidet beleviszed - de az az ő módszerük. Én mindig ezt tettem, így kapom a legvalósabb érzelmeket.

- mondta. Lili még hozzátette, élete során nagyon szeretne kosztümös filmben játszani, az 1800-as 1900-as évekből, illetve Marie Antoinette-et is szívesen alakítaná.

Embed from Getty Images

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek