Starity

Kollégái távozása miatt kétszer is majdnem otthagyta A Grace klinikát Ellen Pompeo

2020. augusztus 25. 19:07   |   Szerző: Four

Több alkalom is volt, amikor azon gondolkodott, más munka után kéne néznie.

hirdetés

Ellen Pompeo, A Grace klinika sztárja Dax Shepard podcastjében elárulta, többször is volt, hogy majdnem otthagyta a sorozatot. A színésznő először akkor gondolkodott el a váltáson, amikor szeretett kolléganője, Sandra Oh kivált a produkcióból. 

Ellen akkor azt gondolta, nem fog tudni működni a műsor Sandra nélkül, és a tizedik évad után elkezdte mérlegelni az esélyeit, hogy ha ottmarad A Grace klinikában, akkor örökké magára ragaszthatja karakterét. 

Sandra egy más típusú színész... Nála nem kételkedsz abban, hogy újra fog dolgozni. Mindig lesz munkája, igaz? Én viszont el kellett, hogy gondolkodjak azon, hogy kapok-e új munkát, vagy karakterszínész maradok. 

Embed from Getty Images

- mondta. 

A kórházsorozat másik szereplőjének, Patrick Dempsey-nek kiválásakor is sokat mérlegelte, hogy otthagyja-e az állást, de egészen más indok miatt. Akkor ugyanis a stúdió és a csatorna is úgy vélte, a színésznő nem fogja tudni folytatni a műsort úgy, hogy Patrick nincs mellette.

Én is elmehettem volna csak azért, mert a férfi karakter elment - de ez nem az a sztori volt, amit én képviselni akartam. Mintha azért, mert ő nincs már, nekem is váltanom kellene. (...) Sokáig azt ültették a fejembe, hogy nem vagyok elég jó nélküle. 

Ennek ellenére Pompeo maradt, pontosan azért, hogy bebizonyítsa, nincs igazuk a kételkedőknek. Ezenkívül azt is célul tűzte ki, hogy megváltoztatja az akkor amúgy elég mérgező munkamorált. 

Végül Ellen kijelentette, hálás azért, hogy maradt Sandra és Patrick kiválása után is, mert nagyon büszke arra, hogy jobbra fordultak a dolgok A Grace klinikában.

Embed from Getty Images

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek