Starity

A modell, akitől kedvet kapunk kigömbölyödni

2010. november 12. 20:08   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Elle magazin egy úgynevezett plus-size (teltkarcsú) modellel próbálta megdönteni napjaink vékony ideálját. A fotózásra Tara Lynnt kérték fel.

hirdetés
A modell, akitől kedvet kapunk kigömbölyödni

Egy év telt el azóta, mióta a francia Elle magazin sminkjüket lemosott hírességükkel próbálta növelni az átlagos nők önbizalmát. Idén egy újabb lépést tettek annak érdeklében, hogy azok is jól érezzék magukat a bőrükben, akik nem a kifutókon végiglejtő, pálcikavékony lányok alakját látják a tükörben.

Így hát egy úgynevezett plus-size (teltkarcsú) modellel próbálták megdönteni napjaink vékony ideálját. Ha David Oldham fotós képeit nézzük, Tarát úgy látjuk, mint egy sugárzóan jókedvű, szimpatikus lányt. Már a V magazinban is szerepelt, és óriási népszerűségnek örvendett.

Elképesztő a teste, csodásan állnak rajta a divattervezők ruhái, a fotósok pedig imádják a vonalait és vidám személyiségét... Tara Lynn egyszerűen szólva: szép.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek