Starity

Kate Hudson szerint Andie Anderson és Benjamin Barry borzasztó házasságban élne

2020. augusztus 28. 22:10   |   Szerző: Four

Egy romantikus vigjátékának szereplőiről beszélt, szerinte itt tartanának ma.

hirdetés

A Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt sztárja, Kate Hudson az Elle magazinnak mesélt arról, hogy szerinte most hol tartana a két főszereplő. Az általa megformált Andie Anderson és a Matthew McConaughey által alakított Benjamin Barry Hudson véleménye szerint igazán nehéz házasságban élnének:

Mindig eszembe jut, hogy vajon az én és Matthew karaktere hol lennének ma, hogy együtt lennének-e. Valójában elég sok idő telt el azóta, hogy egy filmet készítsünk róla. Valószínűleg összeházasodtunk és gyerekeinek lettek, azt hiszem, igazán nyomorultul éreznénk magunkat!

Hudson szerint viszont Andie igazán sikeres karriert futhatott be:

Szerintem Andie Anderson nagyon ambiciózus, sok helyre akart elutazni, és akkor beleragadt a régi munkájába. Nagyon szerettem, amit alkottunk a filmben. Megtalálta a szerelmet, ami támogatta a karrierjében. Andie valószínűleg mára valamelyik magazint vezetné.

Bár a fanok nagyon szeretnék, hogy legyen folytatása a filmnek, eddig nem volt ilyesmiről szó - az viszont tagadhatatlan, hogy Hudson és McConaughey között szuper volt a kémia. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@postermoviesz által megosztott bejegyzés,

 

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek