Starity

Csúnya támadás miatt letartóztatták Meryl Streep unokaöccsét

2020. augusztus 29. 13:01   |   Szerző: Four

Tettlegességig fajult egy vita, ráadásul a híresség rokona később eltűnt a helyszínről.

hirdetés

Meryl Streepről általában fantasztikus színészi alakításai miatt cikkeznek - most azonban egy sokkal kellemetlenebb hír került napvilágra vele kapcsolatban. A színésznő unokaöccse, Charlie Streep súlyosan bántalmazott egy fiatalt, majd el is távozott a helyszínről. 

A vita hétfőn, Long Islanden robbant ki: habár pontos információk nincsenek arról, hogy Streep és a 18 éves fiatal min veszett össze, a The Independent forrásai szerint mindketten autót vezettek, amikor a vita kialakult. Ezek után egy parkolóban folytatódott tovább az összetűzés, amely tettlegességig fajult. 

A 31 éves Streep kiszállt az autójából és rátámadt az illetőre: a fiatal fejét ütötte illetve fojtogatta. A dolgot több szemtanú is látta, akik szóltak a hatóságoknak. Ám mire a rendőrök kiértek, Streep eltűnt. A 18 éves fiatal ugyan először nem kért segítséget, de végül mégis kórházba ment, és rövidesen meg is műtötték "súlyos feji trauma miatt". 

A rendőrség kedd reggel East Hamptonban mégis megtalálta a férfit, akit kétrendbeli testi sértés miatt letartóztattak. Streepet 5000 dollár óvadék fejében kiengedték, de bíróság elé kell majd állnia.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meryl Streep (@merylstreep) által megosztott bejegyzés,

 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek