Starity

Nem fogod kitalálni, milyen állást vállalt Armie Hammer a karantén alatt!

2020. augusztus 29. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

A színész nem titkolja, bizony beállt ő is a kétkezi munkások közé, míg más az otthona melegében élvezte a karanténban töltött napokat.

hirdetés
Nem fogod kitalálni, milyen állást vállalt Armie Hammer a karantén alatt!
Fotó: Vanity Fair / Craig McDean

Armie Hammer tegnap ünnepelte 34. születésnapját, ám az Instagramon közzétett bejegyzéséből kiindulva azt gondolhatnánk, nem is neki, hanem cimborájának, Ashton Ramsey-nek van igazából ünnepelnivalója. A színész ugyanis születésnapi posztjában a fent említett urat ünnepelte, írásából pedig kiderült, mivel is foglalkozott a karantén alatt, míg a forgatások kényszerpihenőn voltak.

Ő az egyik legjobb barátom, Ashton. Az elmúlt körülbelül két hónapban együtt éltem vele, építkezésen dolgoztunk, és minden nap elmentünk egyet túrázni. Nagyszerű barát (és főnök), és a legtámogatóbb haver, amilyet az ember csak kívánhat magának. Talán ma nekem van születésnapom, én most mégis köszönetet akarok mondani neked, @ashtonramsey. Szeretlek, cimbi!

– írta a lenti kép mellé Hammer, aki júliusban tíz éve tartó házasságnak vetett véget, amikor szakított feleségével, Elizabeth Chambersszel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Armie Hammer (@armiehammer) által megosztott bejegyzés,

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek