Starity

Big Sean soha nem írta volna meg szakítós dalukat, ha tudja, mi fog történni Naya Riverával

2020. szeptember 02. 15:03   |   Szerző: Four

A rapper rövid ideig volt együtt Naya Riverával, csúnya szakítás lett a vége.

hirdetés

Big Sean és Naya Rivera szakítása nem zajlott minden dráma nélkül: a rapper és a színésznő 2013-ban kezdett járni, és még abban az évben eljegyezték egymást. Sean 2014 tavaszán felbontotta az eljegyzést, és annyit mondott róla, hogy "nehéz döntés volt".

Három hónappal később Naya összeházasodott Ryan Dorseyval, akitől született egy kisfia, a most 4 éves Josey. Rivera és Dorsey végül 2018-ban elváltak. 

A szakítás után Big Sean írt egy meglehetősen szókimondó számot, az I Don't F*ck With You-t, amelyről nyílt titok volt, hogy Riveráról szól. 

Most annak a tragédiának fényében beszélt a rapper az említett dalról, hogy volt menyasszonya egy szörnyű baleset áldozataként vízbe fulladt

Ez egy nehéz kérdés, még mindig csak feldolgozom az egészet. Nem érzem ildomosnak, hogy beszéljek róla, meg akarom tisztelni. Nagy hatással volt az emberekre, és rengeteg nagyszerű dolgot csinált az élete és a karrierje során. Így aztán fájdalmas, hogy ezzel a dallal rá asszociálnak. 

Sean azt is hozzátette, a dallal nem volt célja, hogy belekössön a színésznőbe, sőt, elmondása szerint Naya tudott az alkotásról és kedvelte is. 

Nagyon nyilvánosan szakítottunk, fiatalok voltunk, de megbocsátottunk egymásnak és továbbléptünk. Ha tudtam volna, hogy ilyen tragédia történik, soha nem írtam volna meg a dalt.

- nyilatkozta a sztár.

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek