Starity

Selena Gomez videóban mutatta meg, hogyan sminkeli magát

2020. szeptember 03. 20:08   |   Szerző: Four

Saját márkáját is bemutatta ezzel az énekesnő, több termékét is használta a videóban.

hirdetés

Végre teljesült a rajongók kívánsága, és Selena Gomez is lépésről lépésre megmutatta, ő hogyan sminkel egy átlagos napon/esti programra. Az énekesnőről a videó saját szépségmárkája, a Rare Beauty debütálásával együtt jelent meg. Így aztán több termékét is felhasználta a felvétel során. 

Gomez gyors hidratálás és napvédő után könnyű alapozót illetve korrektort vitt fel, közben elárulta, csak az utóbbi pár évben kezdett el igazán odafigyelni az arcbőrére, hiszen ha stresszel, akkor az ezen a területen is megmutatkozik.

Ezután krémes arcpirosító következett, és egy kis bronzosító. 

A szemhéjára egy ragyogó barackos árnyalatot használt, és szemöldökigazítás után az énekesnő kedvenc része következett. Szemhéjtussal hangsúlyozta ki szemeit, és az egyszerűbb mellett egy kicsit hangsúlyosabb verziót is megmutatott. 

A highlighter után, még egy kis korrektor jött, majd Gomez a saját mattító szettjét is megmutatta. Egy kis papír segítségével felitatta a fényes részeket az arcán, és púderrel fixálta sminkjét. 

 A szájára erőteljes piros színt használt, és végül arcpermettel zárta le a rutint. 

Úgy érzem, a sminknek olyannak kell lennie, mint a kiegészítőknek: ki kell, hogy hangsúlyozza azt, ami szép benned. (...) 

- mondta. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek