Starity

Lili Reinhart visszatért a Riverdale forgatásához, de börtönben érzi magát

2020. szeptember 03. 23:11   |   Szerző: Four

A színésznő csatlakozott a stábhoz, ám nem teljes az öröm a munkával kapcsolatban.

hirdetés

Lili Reinhart a Nylon magazinnak adott interjúban kendőzetlenül mesélt arról, hogy alakulnak most a koronavírus idején a napjai. A színésznő visszatér a Riverdale forgatásához, de ezzel együtt sok szabályt is be kell tartania - és bár nagyon hálás az állásért, nem örült igazán. 

Mivel a munkálatokat Kanadában végzik, így Lilinek távol kell lennie családjától:

Visszatérve a munkához, teljesen úgy érzem magam, mint egy rab, mert nem hagyhatom el Kanadát. Ez egyáltalán nem jó érzés. Nem mehetek haza Hálaadásra, nem látogathatom meg a családom. Senki nem utazhat ide hozzám, csak ha karanténban töltök két hetet.

- mondta. 

Reinhart arról is beszélt, hogy ez az év igen magányosan telt számára, sokszor érezte egyedül magát nem csak a járványhelyzet, hanem magánéleti események miatt is. Ennek ellenére úgy döntött, végigjárja a feldolgozás fájdalmas útját, és nem fordul semmilyen figyelemelterelő szerhez. 

Szomorúnak és reménytelennek éreztem magam személyes dolgok miatt. De ahelyett, hogy eltereltem volna azzal a figyelmem, hogy random emberekkel szexelek, drogozom vagy eliszom a problémáimat, a nehezebb utat választottam. Úgy voltam vele, hogy végicsinálom a következő pár hónapot minden sz*rjával, sírással, tiszta kellemetlenséggel - ez szükséges munka volt.

- nyilatkozta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lili Reinhart (@lilireinhart) által megosztott bejegyzés,

 

via Daily Mail & CNN

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek