Starity

Fülöp herceg szerint Harry herceg elhanyagolta kötelességeit

2020. szeptember 07. 20:08   |   Szerző: Four

Egy új éltrajzi írásban tárgyalják Harry herceg és Meghan Markle kiválását.

hirdetés

Egy októberben megjelenő, Fülöp herceg életéről szóló írás szerint a férfi nagyon nehezen viselte, hogy egyik unokája, Harry herceg függetlenedett a királyi családtól. A most 99 éves herceg, aki csak három éve vonult nyugdíjba, nehezen fogadta el a fiatalok döntését:

Nagyon szenvedett: ahogy ő látja, Harry elhanyagolta kötelességeit - feladta az otthonát és mindent, amit fontosnak tartott, hogy egy énközpontú celeb életét élje Észak-Amerikában. 

Az életrajzíró Ingrid Seward így folytatta: 

Fülöp herceg nehezen értette meg, hogy mitől volt unokája élete elviselhetetlen. Ahogy ő értesült, Harrynek és Meghannek mindene megvolt: egy csodaszép otthon, egészséges fiú, és egy különleges lehetőség, hogy az egész világra kiterjedő hatást érjenek el jótékonysági munkájukkal.

A könyvben a királyi család fekete bárányáról, András hercegről is szó esik, aki "megdöbbentette Fülöpöt". (A férfi Jeffrey Epstein üzletember szexbotrányának egyik központi alakja lett, miután kiderült róla, hogy kiskorúakkal létesített szexuális kapcsolatot.)

Fülöp és a királynő számára tragédia volt az, hogy ilyen rosszul ítélték meg a fiukat. Nem egyszerűen bemocskolta a monarchia hírnevét, de olyan dologban vett részt, amely elképesztően gusztustalan és nagyon-nagyon komoly. 

A Prince Philip Revealed című könyv amerikai megjelenése október közepétől várható.

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek