Starity

Három gyermeke is ki akart szállni, ezért fújta le Kris Jenner a családi műsort

2020. szeptember 10. 17:05   |   Szerző: Four

Jövőre véget ér a Keeping Up with the Kardashians, a momager döntött a dologról.

hirdetés

Kim Kardashian a héten jelentette be, hogy családjával úgy döntöttek, jövőre abbahagyják a hosszú évek óta működő realityjüket. 

A Daily Mail információi szerint a dolog azért jött ilyen hirtelen, mert Kris három lánya - Kim, Kylie és Kourtney - is jelezte az utóbbi időben, hogy kiszállnának a műsorból. 

Kimnek ott a dráma Kanye Westtel, aki visszautasította, hogy bármilyen személyes dolog kerüljön a műsorba, ezért aztán még nehezebb lett Kimnek időt találni a forgatásra. (...) Kylie dollármilliókat keres a makeup brandjével és más termékekkel - nincs szüksége a sorozatra, és mint Kendall, ő is szenvedett attól, hogy mindig a rivaldafényben állt. (...) 

- nyilatkozta egy informátor. 

Kourtney pedig már eddig is sokszor beszélt róla, hogy szeretne teljesen kiszállni a közös realityből. 

Kris hónapokig tárgyalt a lehetséges megoldásokról, és végül úgy döntöttek, teljesen lezárják a show-t. És habár a három lány örülhet, a Sun információi szerint Khloe és Kourtney exe, Scott Disick állítólag nagyon nem repesett a dologtól. 

A sorozat lezárásában szerepet játszhatott az is, hogy a testvérek a műsor segítségével kiépítették saját vállalkozásaikat, a közösségi felületeik pedig kezdtek népszerűbbek lenni, mint maga a reality.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kardashian Videos (@kardashiankvideo) által megosztott bejegyzés,

 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek