Starity

10 híres pár, akik Las Vegasban házasodtak

2020. szeptember 14. 14:02   |   Szerző: Four

Ezek a sztárpárok nem gondolkodtak sokat, vegasi kápolnában mondták ki az igent.

hirdetés

1. David Harbour és Lily Allen

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Virgin Milf (@amylee_erdbeer) által megosztott bejegyzés,

 

Az énekesnő és a színész laza esküvőjéről már korábban is írtunk: a két híresség nem sokat teketóriázott, miután egy Elvis-hasonmás és Allen két kislánya mellett kimondták az igent, gyorsbüfébe mentek megülni a lagzit. 

2. Sophie Turner és Joe Jonas

Embed from Getty Images

A zenész és színésznő felesége igencsak meglepték rajongóikat, amikor egy Diplo által posztolt videóban, Las Vegasban fogadtak egymásnak örök hűséget. A felvétel megosztásából lett egy kis nézeteltérés a két zenész között, amely azért rövidesen elfelejtődött. Sophie és Joe később tartottak egy nagy ceremóniát is, azóta pedig már egy kislány boldog szülei.

3. Britney Spears és Jason Alexander

Embed from Getty Images

2004-ben a 22 éves Britney sokakat meglepve úgy döntött, Las Vegasban hozzámegy gyerekkori barátjához, Jason Alexanderhez. Spears így egy másik, a legrövidebb hollywoodi házasságok című listára is felkerült, ugyanis kerek 55 óráig tartott a dolog.

4. Angelina Jolie és Billy Bob Thornton

Embed from Getty Images

Jolie és Thornton 2000-ben gondolt egy bátrat és merészet, és egy kis vegasi kápolnában összeházasodtak. A farmeros-baseball sapkás frigy sajnos nem tartott sokáig: két év múlva elváltak.

5. Bruce Willis és Demi Moore

Embed from Getty Images

A sztárpár 1987-ben, a vegasi Golden Nugget hotelben házasodott össze, alig három hónappal azután, hogy randizni kezdtek. Ám ők (is) a bizonyíték arra, hogy a hirtelen jött esküvők nem feltétlenül jelentenek elhamarkodott döntést: 11 évig voltak házasok, és három lányuk született. A válás óta is jóban maradtak, Moore és Willis új felesége például annyira jól kijön egymással, hogy együtt is karanténozott a két család.

6. Richard Gere és Cindy Crawford

Embed from Getty Images

1991-ben Gere végig forgatott, de amikor akadt egy szabad estéje, akkori barátnőjét, Cindy Crawfordot és pár barátját elutaztatta egy magángéppel Las Vegasba. A párocska összeházasodott egy kis kápolnában, és Cindy állítólag egy sötétkék kosztümben mondta ki az igent. Négy évvel később elváltak, és azóta mindketten mással élnek. 

7. Elvis Presley és Priscilla Presley

Embed from Getty Images

A 'Viva Las Vegas' legendás énekese, Elvis Presley stílszerűen a szerencsejáték fővárosában, az Aladdin hotel kaszinójában mondta ki az igent Priscilla Presley-vel. 1967-től 1973-ig voltak házasok. 

8. Steffi Graf és Andre Agassi

Embed from Getty Images

A teniszcsillagok 2001-ben házasodtak össze, csupán anyukáik voltak jelen a ceremónián. A sztárpár azóta is együtt van, két gyermekük született.

9. Carmen Electra és Dennis Rodman

Embed from Getty Images

Egy újabb tiszavirág életű frigy: Electra és Rodman 1998-ban kötötte össze életét, majd a férfi 9 nappal később érvényteleníttetni akarta az iratokat. Közben kibékültek, de a vége így is válás lett, csak pár hónappal később. 

10. Mia Goth és Shia LaBeouf

Embed from Getty Images

A színész és barátnője szintén egy Elvis-hasonmás társaságában kötötte össze életét, majd később kiderült, valójában egy fogadalmtétel-ceremónia volt csak. Goth és LaBeouf ezek után szakítós-pletykák célpontja is lett, de végül úgy tűnik, még mindig együtt vannak. 

via Elle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek