Starity

Gazdag parókakínálat a Rose Hair Stúdióban

2020. szeptember 16. 18:06   |   Szerző: Starity

Nőként a hajkoronánk az egyik legnagyobb ékességünk. A kinézetünket alapjaiban meghatározza, hogy mennyire szép és egészséges a frizuránk. Bizonyos élethelyzetekben vagy életkorban előfordulhat, hogy a hajunk állapota megváltozik és emiatt a paróka viselése mellett döntünk. Amennyiben Ön is ebben a cipőben jár, akkor tudnia kell, hogy a különböző modellek között egészen nagy különbségek lehetnek.

hirdetés
Gazdag parókakínálat a Rose Hair Stúdióban

Paróka kínálat az egyedi igényekre szabva

A Rose Hair Stúdióban kiemelt figyelmet fordítanak a vendégre. Arra, hogy pontosan milyen igények merülnek fel a viselni kívánt paróka kapcsán, de természetesen a munkatársak akkor is készségesen segítenek, ha egy vendégnek nincs konkrét elképzelése. Ez esetben teljes körű tanácsadást kap, amelynek keretén belül az arcforma, az arcszín, az eredeti hajszín és még sok más szempont is górcső alá kerül. 

Diszkrét próbahelyiség a vendégeknek

A parókára is igaz a mondás, miszerint a puding próbája az evés. A kiválasztásra kerülő modelleket a helyszínen fel lehet próbálni, meg lehet nézni, hogy melyik áll jobban. Erre egy diszkrét, barátságos helyiség áll rendelkezésre, ahol a vendégek zavartalanul tölthetnek időt. Senki nem sürgeti őket, annyit gondolkodhatnak, amennyit csak szeretnének. 

Rose Hair Stúdió - egy speciális fodrászat

A Rose Hair Stúdió speciális fodrászatként működik. A kiemelt szolgáltatásai közé tartozik a paróka készítés, az instant hajdúsítás, illetve az elkészített hajak utókezelése. A parókákat szintetikus anyagból, illetve valódi hajból is készítik a vendégek igényeinek megfelelően. A fodrászat üzletként is működik, ahol kemoterápiás sapkákat, sálakat is értékesítenek a munkatársak. 

Hajproblémákra hatékony megoldás

Bizonyos tényezők – például egy betegség vagy az életkor – hatására a hajunk állapota, egészsége megváltozhat. Erős hajritkulás, hajhullás esetén, amikor nincs lehetőség a tincsek “megmentésére” az egyik legjobb megoldás az instant hajdúsítás vagy egy megfelelő színű és minőségű paróka viselése. A Rose Hair Stúdió azzal a céllal jött létre, hogy ezekre lehetőséget adjon egy exkluzív üzlethelyiségben, ahol mindenki a vendégért fáradozik.

Amennyiben Önnek is problémái vannak a hajával, mert erősen hullik vagy ritkul, ugyanakkor szeretné továbbra is megőrizni a nőiességét, magabiztosságát, akkor a Rose Hair Stúdióban szeretettel várják. A weboldalukon tud tájékozódni a részletekről, a szolgáltatásokról, illetve felveheti a kapcsolatot a munkatársakkal, akik készségesen válaszolnak a kérdéseire és részletes tájékoztatást adnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek