Starity

Maisie Williams sokáig kívülállónak érezte magát a színészek között

2020. szeptember 18. 12:12   |   Szerző: Four

A színésznő a nézők szeme előtt nőtt fel, ma már másképp gondolkodik karrierjéről.

hirdetés

Maisie Williams a Trónok harca című sorozat nézői szeme láttára nőtt fel: a színésznő 14 évesen kapta meg Arya Stark szerepét, és kislányból szép lassan felnőtt nővé cseperedett.

Williams azonban, mivel saját bevallása szerint sosem tanult színészetet, sokáig kívülállónak érezte magát:

Nem treníroztak arra, hogy egyszer színész leszek, és nagyon fiatalon kezdtem a pályát, ezért nem igazán éreztem, hogy közéjük tartozom. Teljesen úgy voltam vele, hogy kívülálló vagyok. 

- mondta. 

Még most is, hogy egy évtizede színésznő vagyok, imposztor szindrómám van. Azt kérdezgeted magadtól, hogy 'tényleg ezzel fogok foglalkozni egész életemben?' (...) Ülök az ágyamon, és azon gondolkodom, hogy talán senki sem akar engem. Talán nem is kéne kimennem, nem kéne elhagynom a házat. 

- tette hozzá. Maisie elmondása szerint hajlamos arra, hogy mindent túlgondoljon, de szerencsére talált magának barátokat, akiknek segítségével a negatív gondolatai már nem olyan intenzívek. Sorozatbeli kolléganőjével, Sophie Turnerrel például olyan jóban lettek, hogy koszorúslány is volt az esküvőjén. Ezenkívül szerelme, Reuben Selby is nagyon jó hatással van rá. 

Embed from Getty Images

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek