Starity

Szeleczki Dávid esett ki a Megasztárból

2010. november 13. 08:08   |   Szerző: Ev Bry

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az e heti Megasztárból most Szeleczki Dávid távozott. Így már csak hét ember maradt versenyben, akik esélyesek arra, hogy megnyerje a Megasztár 5. szériáját.

hirdetés
Szeleczki Dávid esett ki a Megasztárból

Az e heti, vagyis szombaton lezajlott Megasztárban filmslágereket énekeltek a tehetségkutató versenyzői.

Előszőr Lakatos Yvette kezdett, a legutolsó dalt pedig Szeleczki Dávid adta elő. Dávid nehéz helyzetben volt, és félt is, hogy hogyan fog teljesíteni, hiszen nagyon megbetegedett a héten. A mostani show-ban a saját produkciójukon kívül énekeltek közösen a fiúk és a lányok is, persze szintén filmslágerek hangoztak el.

Ahogy lezárták a szavazást, kiderült, hogy Lakatos Yvette, Kökény Attila és Szeleczki Dávid kapta a legkevesebb szavazatot. A nézők újra elkezdhettek szavazni a három énekesre, hogy melyikük legyen az, aki biztosan tovább mehet. Ez a személy Kökény Attila volt.

Végül a zsűri döntése alapján Yvette követhethette Attilát és a többieket. Dávid eleinte nevetgélt, mikor kiesett, de amikor elénekelték neki a búcsúzódalt, már ő is könnyeket ejtett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek