Starity

Selena Gomez változtatást szeretne a közösségi médiában

2020. szeptember 20. 21:09   |   Szerző: Four

Az énekesnő rövid levelet írt Mark Zuckerbergnek, megfogalmazta kritikáját.

hirdetés

Selena Gomez a szívén viseli a közösségi médiában zajló folyamatokat: az énekesnő levelet is írt ezzel kapcsolatban. Gomez a Facebook alapítójának, Mark Zuckerbergnek illetve az említett platform ügyvezető igazgatójának, Sheryl Sandbergnek címezte írását:

Selena vagyok. Már régen volt, amikor leültünk beszélgetni. Van egy komoly problémánk: arra használják a Facebookot és az Instagramot, hogy gyűlöletet, rasszizmust szítsanak, és  hogy félretájékoztassák az embereket. Azért kerestelek meg titeket, hogy segítsetek megállítani ezt. Kérlek, szüntessétek meg azokat a csoportokat és felhasználókat, akik azt tűzték ki célul, hogy erőszakot és gyűlöletbeszédeket terjesszenek. A jövőnk függ ettől. Ez egy választási év, nem engedhetjük meg, hogy félretájékoztassák az embereket a szavazás kapcsán. Ellenőrizni kell a tényeket és a megbízhatóságot. Remélem, hamarosan hallok felőletek. 

Az énekesnő korábban a 'The Big Ticket' című podcastben már mesélt arról, hogy a karanténban töltött időt többek között arra használta fel, hogy "úgy tanuljon az országáról, ahogy eddig sohasem", a megszerzett tudás birtokában pedig úgy tűnik, aktivizmusra adta a fejét.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Selena Gomez (@selenagomez) által megosztott bejegyzés,

 

via Elle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek