Starity

15 év csend után először beszélt egymással Drew Barrymore és exférje

2020. szeptember 26. 23:11   |   Szerző: Four

A színésznő és a humorista Tom Green még a kétezres évek legelején házasodott össze.

hirdetés

Drew Barrymore meglehetősen szokatlan vendéget hívott újonnan indult talk show-jába: exférjét, Tom Greent. A humorista és a színésznő a Charlie angyalai című film forgatásán szeretett egymásba (valójában Drew hívta meg a produkcióba a férfit), és nagyon rövid időn belül, 2001 júliusában össze is házasodtak. 

A frigy nem igazán volt időtálló: még abban az évben, decemberben Green beadta a válókeresetet, "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva. 

Tom és Drew ahogy a videóban mondták, nagyjából 15 évig nem keresték egymást, most azonban a férfi igent mondott a színésznő felkérésére, és láthatóan nagyon kellemesen érezték magukat. 

Köszönöm, hogy meghívtál ide, Drew. És tényleg, tényleg nem tudnék ennél izgatottabb lenni az új műsorod miatt. Jó érzés látni téged itt minden nap, ahogy hozod magaddal ezt a fajta örömteli energiát és optimizmust.

Barrymore is hasonlóan megható dolgokat mondott a találkozás okán: a színésznő elmesélte az egyik emlékét, amikor különösen nagy boldogságban és biztonságban érzte magát Green csalájának tóparti házában:

Sosem fogom elfelejteni azt az estét. Szeretem a szüleidet és téged is, és nagyon tisztellek. (...) Neked is megvolt a saját életed és nekem is, és néha csak jó összejönni és megbeszélni egymással a dolgokat. Nagyon boldog vagyok tőle. Nagyon nagyra tartalak, mindig is tiszteltelek és foglak is. 

- mondta mosolyogva Drew. 

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek