Starity

Chadwick Boseman akkor állt ki Sienna Miller mellett, amikor mindenki más csöndben maradt

2020. szeptember 29. 13:01   |   Szerző: Four

Megható történetet mesélt el Sienna Miller a nemrég elhunyt színészről.

hirdetés

Chadwick Boseman tragikus halála után sok kollégája nyilatkozott a férfi irigylésre méltó természete és felfogása kapcsán. Most Sienna Miller osztotta meg a tapasztalatait az Empire magazin számára készült interjúban. 

Miller elmondása szerint vacillált rajta, hogy elmesélje-e, de végül azt gondolta, ez a történet hűen ábrázolja néhai kollégája személyiségét. 

Boseman a 21 híd producereként és szereplőjeként kereste fel a színésznőt, hogy vállaljon el egy karaktert a filmben, mert nagyon kedvelte a munkásságát. Sienna, aki akkoriban úgy érezte, kiégett és elege van a színészkedésből, csak a férfi iránti tiszteletből fogadta el az állást. 

Ám hiába volt köztük nagy egyetértés, a stúdió nem volt hajlandó azt az összeget kifizetni a színésznőnek, amelyet Miller előzetesen felvázolt.

Végül Chadwick volt az, aki felajánlotta a saját fizetése egy részét, hogy megkapjam azt az összeget, amelyet kértem. Azt mondta, ez az, amit megérdemlek fizetésként. Ez volt a legmeglepőbb dolog, amelyet valaha tapasztaltam. Az ilyenfajta dolog egyszerűen nem történik meg. Azt mondta: "így annyi pénzt kapsz, amennyit megérdemelsz és amennyit érsz." Elképzelhetetlen volt számomra, hogy egy másik férfi ebben a városban ilyen jóindulatúan és tisztelettudóan viselkedjen. Sok férfi kollégámnak elmeséltem a történetet, és mind nagyon-nagyon csöndben voltak, hazamentek és valószínűleg gondolkodtak egy ideig ezen. 

- mesélte Miller.

Embed from Getty Images

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek