Starity

Naya Rivera húga és volt férje közösen gondozzák a színésznő kisfiát

2020. szeptember 29. 18:06   |   Szerző: Four

Ryan Dorsey és Nickayla Rivera közösen próbálják kihozni a jelenlegi helyzetből a legjobbat.

hirdetés

Idén júliusban érte tragikus halál a Glee sztárját, Naya Riverát. A színésznő kisfiával hajókázott a Piru-tavon, ám a veszélyes tóba belefulladt, utolsó erejével kisfiát mentette meg

Josey-t ezek után édesapja, Ryan vette magához, akivel a Daily Mail értesülései szerint összeköltözött Rivera húga, Nickayla is. A hír hallatán sok negatív kritikát kapott a lány, aki végül Instagramon fejtette ki véleményét a helyzetről. 

Habár nem erősítette meg, de nem is tagadta az információt, kijelentette, mindig is elsődleges szempont volt döntéseiben Josey jóléte:

Életem legsötétebb időszakában az egyetlen fontos dolog a család és a barátok. Erősnek lenni az unokaöcsém miatt, annak ellenére, hogy magam miatt nem tudok az lenni. Nem aggódom azon, hogy fest ez az egész, mert senki sem látja azokat a gyásszal töltött pillanatokat, amelyeket mindannyian elviselünk. Ami számít, és amit az utóbbi időben megtanultam, hogy légy együttérző, ne ítélj el másokat és soha egy pillanatig se vedd készpénznek életed bármelyik pillanatát. 

- jelentette ki. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BuzzFeed Celeb (@buzzfeedceleb) által megosztott bejegyzés,

 

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek